Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked telo vylucuje zapach

Loveme

Osobne si nemyslim, ze v tom budu oblicky, ale za pokus to stoji. V lekarni sa spytaj, tam ti budu vediet skor poradit. Napriklad Urinal Akut Forte, myslim ze su urcene skor zeny pri problemoch s mocovymi cestami. Ale uskodit ti nemozu.
Hniloby zapach je zlym signalom, urcite chod k doktorovi. Vyhnes zbytocnemu kupovaniu pripravkov, ktore ti nakoniec ani nepomozu.

Loveme

Jano, ako sa vravi sme to co jeme. Takto na dialku ta nikto nevysetri, ale za pokus by z tvojej strany stalo, aby si zmenil jedalnicek. Urcite by si nemal jest polotovary, zbytocne tazke jedla a pouzivat umele sladidla.Na oblicky vyskusaj pripravky z brusnic. Na nete je ich kopec.

jano 47

ludia prosim keby som smrdel potom, tak tu nepisem. sprchujem sa kazdy den, pouzivam deodorant. ide o zvlastny, takpovediac hnilobny zapach, tazko sa to definuje, proste smrad. ked som niekde v miestnosti, zrazu smrad. hrozne:( ak viete pomozte, lebo ak ohovorim, krvne vysetrenia mi nic nepriniesli...

bingham

No takto...to ze ked sa potis a potom zapachas moze mat velmi vela pricin...vobec to nemusia byt oblicky...popis svoj problem presnejsie, lebo takto to moze byt xxxxxxx veci