vie mi niekto poradit, ktory organ nefunguje, co treba precistit, ked telo vylucuje zapach?velmi pekne dakujem za kazdu radu.
Ked telo vylucuje zapach
Osobne si nemyslim, ze v tom budu oblicky, ale za pokus to stoji. V lekarni sa spytaj, tam ti budu vediet skor poradit. Napriklad Urinal Akut Forte, myslim ze su urcene skor zeny pri problemoch s mocovymi cestami. Ale uskodit ti nemozu.
Hniloby zapach je zlym signalom, urcite chod k doktorovi. Vyhnes zbytocnemu kupovaniu pripravkov, ktore ti nakoniec ani nepomozu.
dakujem. vies mi aj poradit ktory pripravok z brusnic je dobry?
Jano, ako sa vravi sme to co jeme. Takto na dialku ta nikto nevysetri, ale za pokus by z tvojej strany stalo, aby si zmenil jedalnicek. Urcite by si nemal jest polotovary, zbytocne tazke jedla a pouzivat umele sladidla.Na oblicky vyskusaj pripravky z brusnic. Na nete je ich kopec.
vie mi prosim niekto poradit nejaky caj alebo tabletky na precistenie obliciek???
skus kupel so salviou alebo dubovou korou
ludia prosim keby som smrdel potom, tak tu nepisem. sprchujem sa kazdy den, pouzivam deodorant. ide o zvlastny, takpovediac hnilobny zapach, tazko sa to definuje, proste smrad. ked som niekde v miestnosti, zrazu smrad. hrozne:( ak viete pomozte, lebo ak ohovorim, krvne vysetrenia mi nic nepriniesli...
každý vylúčený pot smrdí, pretože ho rozkladajú baktérie žijúce na povrhcu tela
No takto...to ze ked sa potis a potom zapachas moze mat velmi vela pricin...vobec to nemusia byt oblicky...popis svoj problem presnejsie, lebo takto to moze byt xxxxxxx veci
dakujem a ako sa precistuju alebo co robit? lebo krvne testy nic neukazali...
oblicky