vie mi niekto poradit, ktory organ nefunguje, co treba precistit, ked telo vylucuje zapach?velmi pekne dakujem za kazdu radu.
Ked telo vylucuje zapach
Zdravím,
stretol sa tu niekto s problémom, keď človek páchne resp. ide z neho pach akoby si uľavil, ten pach je stále rovnaký. Človek sa umýva, dá na seba antiperspirant... a nakoniec musí riešiť takúto vec, ktorú človek ani vo sne by nechcel riešiť. "Prešiel" si tým niekto?
Ešte jedna otázočka, treba v súčastnosti ísť ešte k svojej všeobecnej lekárke prv, keď chcem ísť k odbornej lekárke alebo sa môžem priamo objednať tam kde chcem ísť, ako je to?
Budem vďačný za každú odpoveď, pomoc...
Zápach akoby spálenej gumy je starý pot. To sa treba pravidelne sprchovať a po sprche použiť antiperspirant.
vraj ludia s parkinsonom maju zvlastny pach
vylučovanie zápachu z tela môže mať viaceré príčiny. Alergie, potravinové intolerancie, zažívacie problémy, hormóny, zápaly, hygiena. Hygiena má byť prvoradá. Poradiť sa možno s kožným lekárom alebo s imunológom-alergológom.
Chcela by som informaciu ci sa niekto z tohto vyliecil?Ak hej dajte vedietco sa tyka tohto pripadu.
Chcela by som informaciu ci sa niekto z tohto vyliecil?Ak hej dajte vedietco sa tyka tohto pripadu.