prečo na dobrých chlapcov každý serie ?

Majjlo

Slovo ´´dobrý´´ netreba brať doslova, nemyslím dobrý v z mysle, že budem skákať ako píska, to nie viem čo je to mať svoju hrdosť. Dobrý som myslel v zmysle, že chápavý, pozorný, pri žene treba stáť keď je smutná alebo si prechádza nejakým ťažkým životným obdobím. A nie ju nechať nech si to vyrieši sama. K slovu ´´vzťah´´ by som dal do slovníka synonymum ´´dvaja´´ Pretože vzťah JE o dvoch ľuďoch. Ak sa mi niečo nebude páčiť tak to nenechám len tak, poviem si názor a vydiskutujeme si to. Veď vo vzťahu je dosť dôležitá komunikácia. A či bude domáca slúžka? No keď sa na tom dohodnú tak prečo nie, môže to byť celkom zaujímavá sexuálna praktika :D Ale nie teraz vážne, domáce práce si treba rozdeliť podľa možností a schopností. Ja by som napríklad nemal absolútne žiadny problém pomôcť ženuške (ak by som nejakú mal) pri domácich prácach. Takže takto som to myslel. Nie som chudák ktorý prikyvuje a nevie si povedať svoj názor a nechať so sebou zametať. Postupom času ako človek dospieva sa naučí veľa vecí a hlavne na tomto fóre som získať tiež dosť skúseností. Ale najlepšie sú skúsenosti ktoré človek zažije na vlastnej koži, vtedy to dokonale pochopí :)

Maros75

Co myslis tym dobry muz???
Paka co bude len prikyvovat??
Bude posluchat? Bude ako sluzka domaca? Dobry muz.....je pre kazdu zenu iny .Tak isto aj pre muza je dobra zena nieco ine..
Sto nazorov sto inych odpovedi.

Majjlo

Tiež sa radím medzi tých "dobrých" ale tu si treba dať pozor. Mám osobnú skúsenosť, že dobrý chalan nebude pre babu nikdy viac ako kamarát (poklona výnimkám). Už to tu bolo šilión krát spomínané, ak je aj chalan dobrý na dievča, je kamarát, ak je hajzel je milenec/frajer a pod. Ale ja neviem byť hajzel, to radšej budem sám. Tiež som poznal veľmi dobré baby, hovorili, že aký som milý, zlatý, chápavý a podobné veci ale nikdy to neprekročilo kamarátstvo. Vždy si vybrali hajzlov a potom vyplakávali. Nojo keď si musia baby okolo 18-20 rokov vyberať 30 a viac ročných kktkov ktorím ide iba o šuk tak prosím vychrápte sa s takými ale potom za mnou už nelozte. No, a teraz už nepoznám žiadnu dobrú babu :)
Aj keď človek dáva dobré argumenty prečo si nevyberať veľmi starých mužov oproti jejich veku tak nepočúvajú, v starších totižto vidia (istotu, peniaze, bezpečie, zázemie) lenže takýto ich len využijú a baby sú potom nešťastné, že ako sa to mohlo stať :D no keď ste ma nepočúvali tak máte čo ste chceli. V nás mladších zasa vidia neistotu, školopovinný nemajú peniaze ani "vlastný byt" ale zato vieme dať žene po citovej stránke oveľa viac ako 35 ročný chlap ktorý nemá na city čas a chce len uľaviť guľkám aby mu nepraskli.
Takže kto si čo nájde to má. Ja by som len chcel vedieť kde sa dá nájsť dobré dievča ktoré je milé, chápavé a vie byť HLAVNE verné. Načo mi je baba ktorú po krátkom čase prestane baviť vzťah lebo si chce užívať s inými lebo dobrý chalan jej nie je dosť dobrý? Celé zle...

natusa42

hm..nemyslím si,že by žena "kašlala " na dobrého muža,ak má trošku rozumu nechce nijakého násilníka a ani magora,ktorý ju bude ničiť ,neboj :)ale zase ženy nechcú ani precitlivelé " padavky ",ked to poviem tak hanobne a pejoratívne,proste chlap má byť chlap,má sa vediež ženy zastať ..a tak navonok má pôsobiť " vážne a nebezpečne " ,ale pri nej má byť ten najnežnejší a najlepší človek pod slnkom :) ...tak si to každá žena predstavuje ..a verte tomu,všetky ženy chcú dobrého chlapa ...neobdivujú zlých ..len si to možno nevedia priznať,alebo nechcú :D

Šejla

pojem "dobrý" sa často pletie s "hlúpym" a to z toho dôvodu, že majú jednu vec spoločnú. To, že sú obaja niečím limitovaní. Hlúpy nemôže prekročiť hranice svojej hlúposti a dobrý nemôže prekročiť hranice svojej morálky:)