priatel zacina byt na mna zly...

Príspevok v téme: priatel zacina byt na mna zly...
motyliatko

Mam taky problem-s priatelom sme spolu uz 3 roky,velmi ho lubim,vie ze aj on mna..Je starostlivy,obetavy,vsetko..ale v poslednej dobe sa stale hadame pre hluposti a zacina byt na mna zly..Vsetko musi byt po jeho, inak sa pohadame..je ku mne hruby a hovori mi vyslovene surove veci..Predtym taky nebol..zmenil sa,neviem preco..Takto sa uz sprava vyse mesiaca aj cosi..Povedala som mu ze mi to ublizuje a ze chcem aby sme zmenili nase spravanie,ale on mi povedal ze nic menit nemieni..Je mi z toho strasne smutno a neviem co mam robit..Poradte niekto prosim..Hlavne ako ten vztah napravit,lebo rozist sa moc nechcem..

smutna

ahoj co pisese je hladanie odvahy skoncovat, .. urcite to urob, lebo dopadnes ako ja, co som 20 rokov s dvojtvarnym clovekom - mame dvoch krasnych chlapcov - ktori ho lubia, lebo je ich chvilkovy tatko...zmenilo sa to hned po svadbe, tam tancoval prvy aj posledny krat, potom si uz presadzoval egoisticky svoje nazory a pocuvat nechcel ani svojich najblizsich, keby som to skoncila teraz, ked je uz neskoro bolelo by to nielen mna ale hlavne deti...

ariela

Motyliatko ty nemas nad cim rozmyslat. Zachovaj si este tu stipku hrdosti co ti zostala.Uplne sa na neho vykasli, nestoji ti za to.Je to sebec, ktory si na teba spomenie len vtedy, ak nieco potrebuje.Daj na nas zeny, chceme ti len dobre...

tinka*

Motýlik, baby majú pravdu. Vieš prečo možno nesúhlasil s rozchodom?páči sa mu len pocit, že niekoho má, niekoho kto mu hovorí, že ho ľúbi, ale do vzťahu nemieni dať nič. rozíď sa s ním, lebo to spraví on, keď si nájde inú. Povedal ti, že ťa nechce stratiť, ale podľa toho čo tu píšeš, neverím tomu, len nezniesol také poníženie a vedel že stačí len niečo poslubovať a má ťa znova v hrsti... porozmýšľaj, buď silná.

myshryz

preboha, rozid sa snim cim skor, skor nez ta znici, lebo toto ta zruinuje....mne toto zacal robit frajer, ked uz mu bolo jedno, ci mi ublizi, lebo uz mu o vztah neslo....ja som to nevidela, mysleôa som ze sa to zmeni a dost dlho trvalo, kym som pochopila, ze som predsa niekto, kto si zasluzi lepsie zaochadzanie, zacala som si sama seba vazit, pohadali sme sa, zbalila som mu veci a vystahovala...teraz mam taky vztah, ze nechapem, kde som predtym bola a ako som rozmyslala...nasla som si skveleho partnera...vaz si samu seba a opusti ho....

linka

A keď sa vezmete tak si myslíš,že to bude lepšie?Naopak ešte horšie.Ak ťa prestal tolerovať tak to bude ešte horšie.Neviem si predstaviť jeho správanie keby ste mali dieťatko.Hádali by ste sa aj v názoroch na výchovu,stravu...Ja by som to riešila rozchodom.Ve´d každý sa chceme slobodne rozhodovať.Ja by som sa vrátila z tej kratšej cesty.ROZCHOD

upska

urcite sa s nim rozid inak sa budes trapit cim dalej viac.po rozchode to bude velmi boliet a kazdy den ta bude lakat napisat mu ale nesmies to urobit.vies moja teta si tiez zobrala takeho chlapa a teraz si moze bit hlavu o stenu.pije kazdy den a vsetko co zarobi aj prepije.ale vacsinou aj tak nerobi lebo uz ho vyhodili skoro z kazdej roboty pre alkohol.doma ani rukou nehne a je agresivny.bije ju no nastastie ma dvoch synov ktrori ju ochrania no nie vzdy su nablizku.ak ti ani toto nestacilo ako vystraha tak uz neviem ale tvoj priatel je jasnym prikladom ze tiez takto dopadne.tak to uz konecne skonci

evrika

Pre Motyliatko..
Ja som bola presne trie roky v takom vztahu ako pises. Nic mi nepomahalo stale som ospravedlnovala jeho zhorsujuce sa spravanie. Vsetci to videli ze je zle iba ja nie. Skoncilo to, bezcitne odisiel a vypisoval po internete aky je statsny ze je zase slobodny.A vraj dobre mi tak. No je to uz viac ako pol roka a ja viem ze inak to skoncit nemohlo. Chlap sa od teba odklana. Najdi silu a neudrzuj nefungujuci vztah zakazdu cenu. vaz si sama seba. Cesta z takej citovej zavislosti je velmi bolestna. Ale zvladnes to.

Veronika L.

zial som toho isteho nazoru ako eveliina. Nech ti poradime cokolvek ty ho proste stale obhajujes a ospravedlnujes a jeho spravanie si vysvetlujes po svojom. Je to mozna obranna reakcia kedze je este stale tvojim priatelom, ale som si 100% ista, ze nerobis dobre. Ono to bude zo dna na den horsie a neskonci to len vypinanim mobilu, stresom, hadkami... chces, aby to zaslo dalej????

eveliina

Motyliatko, tebe nič nepomože, nech sa bude k tebe správat akokolvek, vždy si to vysvetliš po svojom a stale si budeš mysliet že ta má rád. Vieš ako to skončí.Bude s tebou kým si nenájde inú, potom ta bez lutosti odkopne, nepomoze tvoj plac ani prosby, že si sa mu obetovala. len sa modli aby to bolo čím skôr lebo čím neskor tým tažie sa z toho dostaneš.

Veronika L.

keby ta mal rad tak ako to hovori, tak by to vyzeralo asi inak, je ine nieco hovorit a ine hovorit to a mysliet to vazne, on moze mat aj iny dovod na to, aby si s nim zostala ako len to, ze mu na tebe skutocne zalezi pretoze ta ma rad.

A potom alkohol je dovod sam za seba a nie je to ziadne ospravedlnenie. A chlap co hovori nieco pekne v triezvom stave a v opitom mu je to jedno???? To je volovina. To chces zit s niekym kto vzdy ked bude mat vypite sa na teba vykasle, vypne si mobil a sere na teba? Alebo chces skoncit ako jedna z tych, ktore si vezmu za muza alkoholika, ktory ich lomi , ponizuje, nadava????? Ved uvazuj nad tym. Ta kamaratka si tiez nedala povedat,vydala sa za neho, urobil jej dieta a teraz chodi pravidelne domov naliaty, nadava jej, bije ju a nezaujima ho nic ine ako chlas, kamosi a to, ze musi mat navarene, oprate a zenu vzdy poruke, A tiez jej hovori ked je triezvy, ze ju nechce stratit, ze ju ma rad a neviem co a staci, aby si trosku vypil a je to. Takyto zivot by si chcela?