mam problem s priatelom a chcem to riesit

Príspevok v téme: mam problem s priatelom a chcem to riesit
smutnalabut25

Ahojte, chcem od Vas si poradit

Ja 20 rocna, on 27 . Sme spolu skoro 2 roky. Od zaciatku byvame spolu. Na zaciatku nasho vztahu sme si rozumeli vo vsetkom. A dnes? Krici na mna za uplne zbytocne veci napr kde je jeho telefon, kde ma boxerky. Ze som chora na hlavu. Slabo pocujem mam postihnutie vnutorneho ucha, uz aj to mi vycita ze nepocujem, krici ze si nech zatvaram usta, pritom mi vravi ze ma miluje. V minulosti to nemal ruzovy zivot. Mamka mu zomrela pred rokom. S otcom neudrziava kontakt, ma len mna. Ale neceni si ani to ze ho milujem, ale s tymto spravanim, cim dalej tym viac chcem utiect, vyhovaa sa na pracu ze sa mu nedari, hocu nema nijake dlhy co by musel platit, co s nim je,alebo somnou a necham sa ponizovat? prosim poradte.

angela85

bejka, aj ja niekedy zatuzim po svojom byvalom, ale skor sexualne, mozno to je aj v tvojom pripade a kvoli takym zahodit vztah sa neoplati, zivot neni len o sexe a prvotnom vzplanuti, co asi aj ty teraz pocitujes. a hlavne ked povies ze lubis aj svojho priatela
vzivote by som nevymenila svojho priatela, lebo jeho fakt milujem i ked mavam niekedy chutky na druheho
proste si porovnaj svoj terajsi zivot s priatelom a aky by bol s tym druhym

bejka17

Ahojte. Chcela by som poradiť. Mám priateľa sme spolu už dva roky,ale niekedy mám pochybnosti či chcem byť ešte s ním.Máme kamaráta tiež ho poznám dva roky a niekedy často o ňom rozmýšlam a som rada keď príde k nám. Niekedy mám taký pocit,že by aj on niečo chcel,ale teraz má priateľku. A ja neviem či to,že ho mám rada či je to len kamarátske alebo či ho ľúbim. A popritom mám rada aj svojho priateľa,ale niekedy by som bola radšej s tým kamarátom. Neviem čo mám robiť.

Carie

To ake mal detstvo sem neplet, to s tym nic nema. Ja som mala hodne zle detstvo a nikoho kvoli tomu neponizujem. Nevazi si ta, je zakomplexovany chudak a tym, ze teba ponizuje si akoze dviha svoju vlastnu hodnotu. Mala som kedysi kratko priatela, ktory ma hodne ponizoval, tiez mi hovoril ze som chora na hlavu, vsetko co sa dalo vyuzit proti mne vyuzil. Klamal ma, casto si protirecil a ked som mu povedala ze ale minule si hovoril nieco ine, tak to zas len obratil proti mne, v tom lepsom pripade povedal, ze som ho nepochopila, v tom horsom, ze mam problemy s pamatou. Ty dievca utekaj, bude len horsie. Si este velmi mlada, najdes si niekoho, kto ta bude milovat a na tohto budes uz len s hrozou spominat. A ak by sa ti vyhrazal, nedaj sa. Tento moj ex sa mi tiez vyhrazal ale svoje vyhrazky vacsinou nesplnil.

Leela333

Najviac ma zarazilo, že ti nielen vyčíta veci, za ktoré ty nemôžeš (ako ten mobil), ale ešte aj tvoj zdravotný stav. To je podpora? Takto ti on ukazuje svoju lásku? Pozri, je fakt, že nepoznám teba ani jeho, ale ty v tom vzťahu očividne nie si šťastná (nikto by nebol šťastný, keby ho osoba, ktorú miluje takto ponižovala), a preto ti radím minimálne si dať na čas pauzu od seba (vysvetli mu aj prečo). Možno si za ten čas uvedomí, že mu na tebe záleží a zmení svoje správanie k tebe. A ak nie, môžeš byť len rada, ak sa ho zbavíš...

natusa42

a este jedna vec...mi ti tu sice nemozeme nijako pomoct,mozeme ta len naviest na to,co sami podla seba povazujeme za spravne ,preto ja som vyjadrila svoj nazor,rozhodnutie jme vsak na tebe ..

a nechapem takych ludi,co tu len zdrbavaju ..ked ma clovek problemy a su ironicki a vraj " demokraticki " ,je mi do smiechu

natusa42

hm...mas dost vazny problem,je to priserne inak,co ti vycita,ze nepocujes dobre a ze si hlucha,.ako preboha ziveho toto moze povedat zene,ktoru miluje a s ktorou zije ???:O:O ako to dokaze ?je to bezcitny chudak potom...nic ine,takych treba len lutovat,nic ine ..ty nemozes za svoje postihnutie ..chudák ...a mala by si od neho odist co najskor,ak si chces zachranit vlastnu kozu,lebo onm bude coraz horsi ,to je jasny priklad manipulatora,neurov tie chyby ,co robia ine zeny,ze ziju s takymito vyvrhelmi...ako moze na teba kricta,ked sa hadate alebo tak ..ale nesmie len pre take malichernosti,to je potom riadny nervak ...

hriankovac

smutnalabut, ten problemik sa tyka len teba a tvojho priatela, inych ludi asi tazko. Takze bude asi lepsie, ked si to s priatelom vyriesis osobne, ci sa mylim?

veves

ono nejde o to, ze si sem napisala nieco ale ,,co,,.nemozes cakat ze ti v takej blbosti pomozu cudzi ludia. a vzdy prizvukujem hlavne v otazke vztahov. pretoze to je nieco na co neexistuje ziadne meritko, ziadne pravidla, smernice, priklady co je normalne, co nie, co je znesitelne, co zle...proste nic. vzdy je to len o tych dvoch dotycnych.
ked mas problemy s pecenou, su na to presne diagnozy, su na to presne merania, podla veku, vysky, vahy, krvnej skupiny, chorobopise, proste je zname ,,ako to ma byt,,. ale vo vztahoch ti cudzi clovek nikdy nikdy nikdy dobre neporadi.
jednej holke tu raz poradili s velkym ohlasom, vykricnikmi a vnucovacim tonom, uz davno dost, aby okamzite opustila priatela, ktory sedel niekolkokrat vo vazeni, ze raz sa z neho stane tak ci tak nasilnik, do plynu s nim, lenivec, prizivnik, potajme droguje, urcite kradne a bla bla bla. no, tak ona je stale sama a on ma priatelku, fajn pracu, robi aj dobrovolnika, cakaju babatko a je stastny. ziadne stopy po vazenskej minulosti. preco? pretoze ho nepoznaju. ani mi tvojho priatela nepozname. neporadime ti dobre ani objektivne.