Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam problem s priatelom a chcem to riesit

Príspevok v téme: mam problem s priatelom a chcem to riesit
smutnalabut25

Ahojte, chcem od Vas si poradit

Ja 20 rocna, on 27 . Sme spolu skoro 2 roky. Od zaciatku byvame spolu. Na zaciatku nasho vztahu sme si rozumeli vo vsetkom. A dnes? Krici na mna za uplne zbytocne veci napr kde je jeho telefon, kde ma boxerky. Ze som chora na hlavu. Slabo pocujem mam postihnutie vnutorneho ucha, uz aj to mi vycita ze nepocujem, krici ze si nech zatvaram usta, pritom mi vravi ze ma miluje. V minulosti to nemal ruzovy zivot. Mamka mu zomrela pred rokom. S otcom neudrziava kontakt, ma len mna. Ale neceni si ani to ze ho milujem, ale s tymto spravanim, cim dalej tym viac chcem utiect, vyhovaa sa na pracu ze sa mu nedari, hocu nema nijake dlhy co by musel platit, co s nim je,alebo somnou a necham sa ponizovat? prosim poradte.

Pikova Dama

Na tvojom mieste labuťka by som sa balila a odisla... Raz ked nebude doma. Aspon by si zistila ako by reagoval keby zistil ze tam nemas ziadne veci a odisla asi... Samozrejme ak mas kam
A si este velmi mladucka :) Podla mna by si si nasla lepsieho, len sa musis dokazat vzdat tohto... Aj ked ho milujes a bude to tazke. No rozhodnutie je na tebe

angela85

musis mu ukazat, ze aj ty mas svoju hodnotu a nie jeho mobil. mal by si ta vazit, hlavne ked to uz pretrvava dlhsie, skus odist ked mas, kam a uvidis, ci o teba zabojuje

smutnalabut25

Kramisha

Ja som mu urobila vsetko co mal na ociach, ja som jednoduche dievca to sa mu pacilo, bola to moja chyba ze som to takto robila, nechala som sa , pocuvala som s nadejou ze sa to napravi ze je to len kratky moment ale nie, semtam mi povie ze pojdem na ulicu, v kvoli tomu ze nevie kde je jeho mobil. Ubohe, ze???....

Kramisha

smutnalabut25 to aby na mna chlap krical by som si rozhodne nenechala a ani to aby mi nadaval ze som chora na hlavu, poslala by som ho do prec... Pozri ja si nemyslim ze ta miluje. Myslis ze by sa k tebe takto spraval keby ta miloval? Vies ako sa choval k tebe na zaciatku... ty musis vediet najlepsie, skus nad tym pouvazovat. Uz ste spolu dlho a mozno laska vychladla a neospravedlnuje ho ani to ze mu mama zomrela... Vies kolkim ludom sa taketo veci stali a nespravaju sa ako on?