mam problem s priatelom a chcem to riesit

Príspevok v téme: mam problem s priatelom a chcem to riesit
smutnalabut25

Ahojte, chcem od Vas si poradit

Ja 20 rocna, on 27 . Sme spolu skoro 2 roky. Od zaciatku byvame spolu. Na zaciatku nasho vztahu sme si rozumeli vo vsetkom. A dnes? Krici na mna za uplne zbytocne veci napr kde je jeho telefon, kde ma boxerky. Ze som chora na hlavu. Slabo pocujem mam postihnutie vnutorneho ucha, uz aj to mi vycita ze nepocujem, krici ze si nech zatvaram usta, pritom mi vravi ze ma miluje. V minulosti to nemal ruzovy zivot. Mamka mu zomrela pred rokom. S otcom neudrziava kontakt, ma len mna. Ale neceni si ani to ze ho milujem, ale s tymto spravanim, cim dalej tym viac chcem utiect, vyhovaa sa na pracu ze sa mu nedari, hocu nema nijake dlhy co by musel platit, co s nim je,alebo somnou a necham sa ponizovat? prosim poradte.

Pikova Dama

hriankovac na to je tu to Forum aby sa ludia mohli postazovat a vyrozpravat nie? Tak co riesis? Mal by si navstivit kategoriu so psychickimi problemami...

angela85

no a co je na tom, ze su zeny sebavedome, na chlapov nezanevries, ak si normalna zena, mozno to budes tvrdit len dovtedy, kym znovu nenajdes toho praveho, ale povedz mi aky ma vyznam nechat sa ponizovat

Pikova Dama

smutnalabut25 tak si ber od nich priklad :) Vidis co urobili a ako to dopadlo :) Podla mna to zle dopadnut ani nemoze zaciatky mozno budu tazke... myslim to ze si odviknut od neho ale to prezijes :)

smutnalabut25

Mam kamaratky a zname ktore boli sklamane, ponizovane vo vztahu, no sa rozhodli ze s ty skoncuju. A co potom? Stali sa sebavedome, silne muzov mali v p...a potom sa stazuju ze aha ta je K. No asi preco? Sprosty chlapy

Hriankovac

Nemam naladu na tvoje poznamky

A je tu uz vela takych tem? Asi tolko vela zien, dievcat su sklamane v kvoli muzom