Muži - udreli ste niekedy ženu?

Príspevok v téme: Muži - udreli ste niekedy ženu?
PIMPI

Táto téma ma veľmi zaujíma, nakoľko mám niekoľko rokov kamaráta, ktorého pred časom nechala priateľka. A priznal sa mi, že ju párkrát udrel.

Bola som v šoku, lebo by som to nikdy naňho nepovedala a tak som si uvedomila, ako málo vieme my ľudia o sebe napriek času.

Zaujíma ma mužský názor, či všeobecný alebo zo skúsenosti. Čo môže napr. vyvolať takú prudkú reakciu? Ako sa na to pozeráte vy muži?

Nie som tu aby som súdila alebo obviňovala, vidím to však ako žena a váš pohľad ma zaujíma. Ďakujem!

wreck

PIMPI, to nie, ale raz doslo z mojej strany k prudsiemu odsoteniu, aby som mohol zavriet dvere.

ak odhliadnem od situacie, kedy zena umyselne zenie situaciu do krajnosti, len aby mohla povedat, ze ma dovod od neho odist, tak mi napada este dalsi priklad.

je hadka. muz sa hadat nechce, ustupuje, odchadza do inej miestnosti, rozrusilo ho to, chce ist od zeny prec (fyzicky) a byt chvilu sam. zena to nerespektuje. je vrcholne nasrata, hystericka, krici, provokuje ho k reakcii. muz ju upokojuje cestou do tej druhej miestnosti, ale jej to nestaci. prenasleduje muza, stale krici, ma slzy na krajicku. muz citi, ze sa potrebuje od nej na nejaky cas izolovat, aby sa upokojil, tak uz je v tej druhej miestnosti a chce za sebou zatvorit dvere. ale zena zuri. je nasrata, ze ju nepocuva. chce to riesit za horuca, muz nechce. zena je mu v patach a brani mu tie dvere zatvorit. muz instinktivne chce odist na opacny koniec miestnosti, v snahe byt od nej co najdalej. je to dobrak, ale pri vyske 185cm ma 90kg, ak by do maleho zuriveho zienata nestastne strcil, mohol by ho zabit. snazi sa teda ujst, dostat adrenalin pod kontrolu. ale ziena to nerespektuje, zacina na muza utocit, nazyva ho debilnym kretenom, vrieska nan 'pocuvas ma ty?'. muz je bezradny. viackrat ziena prosil 'chod prosim prec, teraz nie, vratime sa k tomu, chcem byt sam'. ziena je cele cervene a krici si stale len to svoje. muz je zahnany do kuta. uz nema kam ist a ma pocit, ze mu praskne hlava. ziena dalo nozku do dveri a tlaci sa tam cele. nechce mu dovolit ich zatvorit. muz len tazko potlaca vybuch sily, aby sa konecne od zeny izoloval. zena krici, v zurivosti pri slovach '...takeho debilneho kretena' dvakrat buchne do dveri, az sa v nich zatrasie sklo. nozku ma stale vo dverach. keby sa mu mohol v tom momente nechat vystrelit do inej galaxie, nevahal by ani sekundu. je v kute, nema viac kam ist. v izbe nie su balkonove dvere a na oknach je sietka proti hmyzu. teleportovat sa nevie a v izbe nie su sluchadla.

s prihliadnutim na to, ze aj muz je len biologicky organizmus, ktorych jednou zo zakladnych charakteristik je schopnost vydrazdenia, ako si myslis, ze to skonci? a kto bude ten zly?

:

(situacia je vymyslena)

[zruseny20]

Dovody, ktore su primerane na facku zene:

- vyslovene ho provokuje a spolieha sa na to, ze "chlap predsa nikdy nemoze udriet zenu" a je to vyslovene neznesitelne
- je napr straaaasne spolocensky unavena, ze o sebe nevie, tak na prebratie :D
- odpadne, je v bezvedomi, tak taktiez ako sucast prebratia
- zena tyra muza (dnes uz pomerne casty jav), tak pokial je schopny sa jej vzopriet

Hovorim vsak vyslovene o facke - ktora okrem prekrvenia nezanecha ziadny nasledok.

lost

"mus", no :D uz pisem ako keby sme boli na pokeci..
inac som ten typ cloveka co ak ho niekto vyprovokuje k hadke, tak ten niekto by mal ziskat certifikat na majstra v provokaciach, cize myslim ze sa k facke nikdy nedopracujem, i ked 99% ludi mi hovori, ze to nie je mozne. hm mno, uvidime..

lost

No neviem, su dva nazori a oba su vcelku triezve..
Prvy je ten, ze mus by nikdy nemal udriet zenu, kdezto zena na to pravo ma, lebo je slabsia (to je vlastne nazor 1A a nazor 1B)
No a nazro 2 je taky, ze muz ma pravo udriet zenu ked blbne, lebo na niektore zeny plati len facka, pretoze inak sa neuvedomia a napr. niektore vztahy zachranila prave facka..

Ale osobne som este ziadnu neudrel (nemal som prilezitost :P cize moje statistiky su skreslene ako preco slovak bez pasu nikdy nevidel more), ale to by ma tiez zaujimalo, ci by facka ktora zachrani vztah bola hodna risknutia, ale asi ano :) - ked uz clovek nema co stratit, tak moze riskovat :D