Muži - udreli ste niekedy ženu?

Príspevok v téme: Muži - udreli ste niekedy ženu?
PIMPI

Táto téma ma veľmi zaujíma, nakoľko mám niekoľko rokov kamaráta, ktorého pred časom nechala priateľka. A priznal sa mi, že ju párkrát udrel.

Bola som v šoku, lebo by som to nikdy naňho nepovedala a tak som si uvedomila, ako málo vieme my ľudia o sebe napriek času.

Zaujíma ma mužský názor, či všeobecný alebo zo skúsenosti. Čo môže napr. vyvolať takú prudkú reakciu? Ako sa na to pozeráte vy muži?

Nie som tu aby som súdila alebo obviňovala, vidím to však ako žena a váš pohľad ma zaujíma. Ďakujem!

PaceaMaker

Super tema vraj je to dost popularne domace nasilie. Ja alebo niekto z mojch blizkych sa s tym nestretol moze to byt aj koli tomu ze nemam vela blizkych.

Ale rad by som povedal svoj nazor na otazku ze co moze sposobit tuto reakciu.

Podla mna je to nedostatok sebaovladania, uvedomelosti, a racionalne zvazenie situacie.
Pretoze ja osobne by som zenu udrel len kebyze ohrozuje moj alebo niekoho ineho zivot. Samozrejme zalezi na okolnostiach.

Pokial na mna krici udiera ma strapnuje na verejnosti ci uz sukromne tak tornado ktore sa na mna ruti vnimam ako vanok.
Od takej osoby slova nic neznamenaju pokial som vazne nevinny.

Vemeno

lost,

ak zena muza udrie, obtazuje, ohovara, provokuje, vydiera, uraza, terorizuje, okrada, alebo prizivuje sa na nom, tak je to v uplnom poriadku.

tejka2

Muž, ktorý udrie ženu je obyčajný chudák..to isté platí aj o takých, ktorí urážajú ženy bezdvôvodne...
sú to chrapúni, nič viac..

lost

spravy.pravda.sk

"Zubárka svojmu expriateľovi z pomsty vytrhala všetky zuby"

CHA CHA CHA :D

toto mi pripomenulo tuto temu :D

co myslite, udrel ju? :D

Stavim sa o 10 eur ze NIE !! :D

Dajte stavky a napiseme im mail? :P

lost

Maoam

hmmm, no zaujimave priklady :)

tak mi napada, ake reakcie by mali ti ludia (mlaskanie, strcene do ludi, atd) ak by si sa na nich tak siiiiroko usmiala :D

a taky pohlad, proste sarkasticky, ci aky to

popripade nejaky velmi sarkasticky komentar na ich ucet :D

i ked no hej, mas pravdu, asi kazdy z nas ma nejaku achilovku.. ja napr neznasam, ked mi niekto vola akonahle si dam do ust prvu lyzicku jedla co som si zobral k serialu.. i ked - hovor proste ignorujem :) ale isto by sa naslo aspon tucet prikladov :)