to Wreck: dakujem ti :-), no mladica uz nie som :D (32), ale da sa este :D
to Lost: Lostik moj zlaty, vies co, ono je to tak, ze asi kazdy z nas reaguje prehnane na niektore situacie, kym v inych dokaze ostat cool. Kazdy mame svoje silne a slabe stranky. Napr. ja mam dost dlhy dych, vydrz, viem veci dotiahnut do konca, aj ked s velkymi prekazkami, ale proste ked sa raz zatnem, tak to dotiahnem, ale dokazu ma nenormalne vytocit (a viem byt aj agresivna vtedy) 'prkotiny' ako: mlaskanie ludi pri jedle (raz som jednemu za to skoro flasla :D), hlucne hlasne rozpravanie a prekrikovanie sa, vulgarnost, afektovanost zien, neohladuplnost ludi napr. na ulici, ked do teba proste niekto strci, hoci ta vidi,r azi si cestu, alebo v obchode, stojis pri stojane, obzeras tricka, tocis nim a pride nejaka zenska a supsne do teba, ma stoja zrazu len pre seba a uz ho toci ako diva bez ohladu na to, ze tam stojis ty :DDDD, no takze vidis, v takych situaciach mam uplne slabe nervy ;DDD
a este ak ma niekto chce mucit, staci podo mnou alebo nado mnou pripadne v aute, ktore prechadza popod moj byt, zapnut naplno BAS
pri tychto tonoch sa menim na bestiu, lebo to rozkmita cele moje telo a CNS a neviem to ovladat a vrazdila by som
ale inak kludny cloviecik ;DDD