Aky najoriginalnejsi, ci najkrajsi darcek ste dostali, alebo darovali?

PetraKlbova

My sme s manželom minulý rok dali jeho rodičom veľmi neobyčajný darček a bolo to čistenie striech od firmy www.housepro.sk . Jeho rodičia sa už dlhšie sťažovali na ich strechu aká je špináva a tak sme im chceli pomôcť a trocha ich potešiť. Viem povedať, že darček sa im naozaj páčil a veľmi ich potešil. A firma spravila taktiež úžasnú robotu.

keity

Tak to je potom easy:) Ozaj neviem, preco som si to predstavovala nejak zlozito :D A ano, tiez si myslim, ze ak si s niecim nebudem vediet rady, tak sa mam zakazdym na koho obratit:) Chlapi su predsalen zrucnejsie tvory :D

rehacka

keity, vobec, tiez som si to najprv predstavovala kadejako a komplikovane, ale opak je pravdou. raz za cas sa vymeni plynova flasa, ono to aj celkom dlho vydrzi, takze to je pohodicka. a s tym ti vie kazdopadne pomoct aj chlap, takze to je bez problemov by som povedala. a co sa cistenia tyka, tak sa k tomu spravas ako k normalnemu stolu, to sa nejak specialne necisti:)

keity

S takymto stolom nie su nejake velke starosti? Akoze co sa naprilkad cistenia tyka alebo tak, to mi napadlo ako prve, neviem, ze ci to nie je nejak narocne na udrzbu som mala na mysli.

kajomija

rehacka, to je fakt, ohnisko si viem predstavit na taku riadnu zahradnu party napriklad:) to musi byt pecka. ked mas akoze jedalensky stol okrem tohto, tak super. ak stol nemas, tak lepsia volba potom ten druhy variant:)

rehacka

tak to skutocne zalezi len na tebe:) a pravdaze aj na tom, kam ho planujes umiestnit. na taku zimnu zahradu, respektive terasu sa asi viac hodi stol, tam mas aj sedenie, cize logicky by bolo fajn, keby si mala k dispozicii aj stol, takze ja by som to vyriesila takto jednoznacne. kam by si ho chcela dat ty?

kajomija

ano, su to rozhodne take prakticke vecicky. my sme sa rozhodovali medzi stolom a takymto samotnym ohniskom, ktory teda sice ako stol vyuzit nemozes, ale to vobec nevadi, lebo nasi uz tam jeden stol maju, takze skor by som sa asi priklonila k niecomu takemuto.

rehacka

tiez som to pozerala, a teda najviac ma zaujal tento. paci sa mi to, suplo by som si ho do zahrady. myslim, ze by mal u nas neustale vyuzitie :D

nurse87

grilda05 a to ako na nich natrafil? ci len tak nahodou videl reklamu na internete? ja velakrat tak zvyknem nakupovat :D to su take spontanne nakupy, ale tie su najlepsie, no nie? :D