Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aky najoriginalnejsi, ci najkrajsi darcek ste dostali, alebo darovali?

petulienka12

Záleží čo majú radi, čomu sa venujú, či bývajú v byte, či v dome lebo aj od toho sa vieš odraziť. Prípadne niečo do domu/bytu, do záhrady, podľa mňa ľudia vo vyššom veku už takéto veci viacej tak ocenia.

ihlana

zalezi ci mas aj akoze nejaky cenovy strop, ked sa skladate, ci uz mate jasno, ze do akej sumy? lebo myslim, ze od toho sa velmi vela odvija.

kajomija

ahojte. ake mate skusenosti s darcekmi a aky vas najviac potesil? chcem kupit nejaky darcek rodicom, budu za dva mesiace oslavovat okruhle vyrocie sobasa, tak hladame so surodencami nieco, co by bolo take spolocne, z coho by mali radost, preto by som prijala keby ste mi dali nejake tipy :)

Paradis

Mama veľká kávičkárka, miluje kávu, tak som jej zaobstarala podľa testov vraj najlepšiu značku kávovarov necenzurovane.sk Delonghi. K tomu kúpila Kávu z Keňe aj Indie, odrodovú. Jednu mi úplne skritizovala, vraj kyslá či čo ale s druhou bola spokojná. Kávovar má už druhž rok a spokojná. Tak to je asi taký darček, ktorý som sama vybrala, kúpila a aj potešil, čo potešilo viac asi mňa. :)

Karinocka

mna by potečil let balonom . Nie ponožky, parfem, kabelka, ale let balonom a teraz dufam, že si to prečita čo najviac mužov :)

chlebci

Ja som dostala krásnu tašku na notebook, veľmi ma potešila lebo je krásna a praktická však sa pozrite (už nemajú takú farbu ako mám ja bordová-lesklá) www.mirabillis.eu