Ahojte...Viete mi niekto poradiť niečo,ako dosiahnuť konečne čistú pleť bez vyrážky?
Čistá tvár, bez vyrážky...ako nato?
skus collalloc mne tento morský kolagén pomohol ku hebkej pleti a hlavne vypnutejšej a citeľne zdravšej
Mojej sesternici predpisala doktorka nejaký zinerit a nemôže jest čokoládu a mliečne výrobky a mlieko samozrejme
Ahoj :-) Mám 17-ročnú dcéru, ktorá má už od skorej puberty problémy s akné. Vyskúšali sme už naozaj skoro všetko, ale ak niečo pomohlo, tak Tarika. Je to pleťová maska, žiadne antibiotikum alebo chemické tabletky. Môžeš vyskúšať -odkaz odstránený- :-)
Donrý deň volam sa vanesa mam 13 rokov a mam pubertu mam vyrazky a chcem sa ich zbavit!!!.....dakujem poradte mi
Mne veľmi pomohol krém Imunoglukan a tiež to, že som prestala používať kozmetiku Bioderma.
Presne tak, trebe detoxikovat organizmus, mne pomohla upravit stav pleti chlorella a zacala som pouzivat prirodnu kozmetiku Nobilis Tilia,davam si pozor aj na stravu, odvtedy je to ovela, ovela lepsie, odporucam tuto chlorellu v bio kvalite, vydrzi viac ako 3 mesiace: -odkaz odstránený-
Ludkovia,a co s kruhmi pod ocami??????????????????
Ludia,chcela by som sa vazne poradit o mojom nose a jeho okoli.Nemam zlu plet ani nejem v mcdonalde a pod.srackach.Dobre lubim papat sladkosti,ale zvädca cukriky,ne cokolada.Nemam to zdaleka take zle ako vetsina mojich kamosiek,ale dost ma to sere,lebo ani nemam pekny nos.Snazim sa ich vytlacat,ale tim sa zbavim iba mensiny a aj tak dojdu dalsie.Prosim,poradte mi nejaky dobry kremik,velmi prosim;))))))
vyrážky = znečistený organizmus -> detoxikácia
každý má iný typ pleti a na každú pleť pomáha niečo iné ! :) treba zájsť kozmetičke a tá vám najlepšie poradí čo treba robiť...a aké krémy / prípravky si treba kupovať a čo robiť pre krajšiu a zdravšiu pleť bez vyrážok..atď..