Ahojte...Viete mi niekto poradiť niečo,ako dosiahnuť konečne čistú pleť bez vyrážky?
Čistá tvár, bez vyrážky...ako nato?
ale pekne si to napisal... :-)
Nieeee cosiiiii :D my ktori mame smolu a nemame to v genoch, fajcit nemozeme, nemozeme jest cokoladu a musime sa pravidelne starat o ten ksichtik aby sme vyzerali taktiez dobre ako ti stastni ktori to maju dane :-) chapes.. ;-)
Lost ked to ma niekto v genoch tak moze fajcit aj 100 na den,a plet bude nadherna :) poznam jednu co fajci snad od 16 a jej tvar je ako porcelan (nema ani pory) ...
tak to dokaze nasrat! :-)
no ale vseobecne, prva a najpodstatnejsia vec
- nefajcit
aj ked to kazdy druhy obhajuje, lebo je buran, co nevie prestat..
- povedal by som ze pouzivat make up co najmenej, predsa len, pochybujem ze dusit pokozku je zdrave, nedava to zmysel..
i ked potom je clovek "menej pekny"
- co je pre europanov dolezite, sme extremne biely a tak nas slnko a ultrafialove luce velmi skoro velmi donicnia.. ludia s tamvsou pletou to znasaju lepsie a nici ich to menej (true story, sis, vedecky dokazane) a tak je asi dobre pouzivat nieco proti slnku, ale netusim co.
a take klasicke ako
- spat dostatocne dlho
- pit dostatok vody
- eliminovat kazdy stres (diagnoza zivot, znamena istu smrt, tak naco sa s tym srat? naco sa trapit? seriozne - aj ked nemas na najom, no a co ?! zomriem? no nie, len sa mi zmeni zivot,that's it. just relax, ziadny stres..)
- a spominal som, ziadny megdonald a ine sracky? (chcem len nasrat investorov mekacu ;) )