Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Inac baby ja mam dnes den hojnosti, zameriavala som sa na hojnost v mojom zivote a bola to parada. Som nesmierne vdacna ze som obklopena samou hojnostou - nielen penaznou ale vsetkeho krasneho. Velmi odporucamtento kurz - ja mam dnes 5 den a vysledky uz citit....poslem link v dalsom prispevku lebo cez mobil imac neviem... to be continued....

GoFruit

Jej a pytala si sa na sampon, uf ja asi ani nepouzivam vegansky , obycajny zihlavovy mam - muz ho ma rad a tak ja som si re seba iny nevyberala. Raz som si kupila v dm bio sampon ale nebola som spokojna. Hm ale existuje veganska kozmetika 100% Pure sa vola a ke na 100% veganska. Ale to asi len cez internet.
Aj ja nam posielam vecer plny lasky krasky

GoFruit

Sedmikraska, si urcite na najlepsej ceste. To prezivanie treba postupne zmenit na uzivanie si zivota hehe. To len tvrdou pracou - uvedomovanim si kazdej chvili a emocii. Ked sa citis dobre - to je to spravne a ak sa citis z niecoho zle treba hned hladat dobre pocity. Zamerne stale sa dookola zameriavat na to dobre co mas v zivote a uvedomovat si to zle ale nezotrvavat v tom ale hned hladat dobre pocity z hocicoho. Proste sa neustale vyladovat. Postupne toho bude stale viac. Aj ja mam este dni ked ma nieco takpovediac zhodi na staru kolaj ale uz som si nasla cesticky ako sa co najrychlejsie vyladit.. Ak to velmi chces, zvladnes to.

R: OJ
O: smoothie asi 1, 8l pol ananásu, 2 manga, maliny a oj
Ol: uf tak olovranty velmi nerobievam ale taku chut som dostala na moju lasku - durian ze som ho aj s laskou zjedla
V: zelena stava 7dl
momentalne som plna mam chut ale na tu fermentovanu natierku zo vcera a kupila som si k nej brokolicu - Rosemary, ty si taka krasna inspiracia :)

Tak krasky prajem nam este uzasny vecer plny radosti a dobrych pocitov. Pa

Sedmi_kraska

Posielam lásku všetkým :) GoFruit teším sa , že sú ľudia ako ty :) a prajem ti to veľmi, dúfam, že sa aj ja raz dostanem an takú úroveň ... ja som tiež síce spokojná, tiež milujem svoj život, ale v tom denno-dennom zhone sa často večer "prebudím" a zistím, že som celý deň vôbe cnežila iba prežívala ...

Môžem sa spýtať krásky aké šampóny používate ? chcem niečo vegánske a šetrné k vlasom, ale sóda + ocot to asi nebude ... na to sa ešte neodhodlám, sóda mi príde dosť agresívna.

GoFruit

Ja uz mam dokonale krasny den, slniecko sa na mna usmieva, mala som uzasny OJ a uvedomujem si ze toto je najkrajsia zima aku sme kedy mali a aj v tejto krajine - tolko slnka tu nebyvalo ani v lete. Krasna tepla zima a tie vtaky co stebocu uz od 2 rano to je proste krasa, mne sa pritom tak dobre spi. A staci mi tak malo hodin spanku ako este nikdy a budim sa cerstva a znovuzrodena a rano v posteli meditujem a programujem svoje telo na dokonale zdravie. Svet je taky krasny, som nadsena zo vsetkeho. Milujem zivot. Milujem svoje ovocie a milujem to ze davam mojmu telu to najlepsie co sa da a moje telo sa tesi a dakuje mi.
Prajem nam vsetkym nadherny tvorivy den mnam a stavnaty

GoFruit

R: OJ
O: smoothie pol ananasu, banany,maliny a OJ dokopy 1, 8 l z toho maly vypil 2,5 dl
V: zelena stava asi 7 dl
teraz som dojedla asi 3dl flasu fermentovanej natierky z tekvicovych semien, sezamu, cesnaku medvedieho ( sme ho dnes s malym zbierali nenapadne v parku - velmi nenapadne, straznik bstal akurat na mieste odkial videl na cesnaky ale my sme sa schovali za kriky), spenatu, zihlavy a cibulky jarnej a kyslej kapusty. Mnam k tomu kalerab a este kysla kapusta
a prave si davam dezert raw pochutku zo sezamu a datiel a kokosu

dnes som mala skvely den, vsetko mi perfektne vyslo, zo dna na den je vsetko uzasnejsie, som nadsena
a uz sa tak neviem dockat mojej zahrady a ako si tam budem pestovat salatiky jaaaaj.
dobre sa vyspite a zajtra si tvorime este krajsi den!

barbarla

dakujem, narychlo som prebehla jajsem, ale len cez mobil v skole ked bol cas, urcite sa tam ale vratim, vyzera to zaujimavo.
za dnes
R: asi 1,25l hustej stavy /jedla som ju lyzickou/ z 1 manga, 3 bananov a posypane bio platkovym kokosom-naozaj super :))
O: nejako som nestihala tak som len rychlo GOJI trochu zjedla...
skorsia V: salat z papriky, uhorky a cvikle
a este vecer si dam nejake ovocie, asi jablka
Krasny vecer prajem :)

vicky_025

ja by som bola urcite za diskusiu na tuto temu :) raz za cas zbehnem na jajsem, ale knihy ktore spominas som necitala, tak asi by som sa mala pustit aj do tych :)

GoFruit

Caute baby, nebudem vas napinat, uz som sem davala ten link na jajsem.com tam chodim od novembra a odvtedy sami vsetko meni pred ocami. Vdaka tomu blogu som pochopila veci o ktorych som citala v knihach od abraham - hicks. Na diskusiach sa da najviac naucit. Chodia tam takmer vylucne len pozitivne naladeni ludia ktori ovladaju svoju realitu. Samozrejme odporucam citat dookola knihy od esther a jerry hicks. Ale ten blog je pre mna najvacsim prinosom. Naucil ma vyladit sa za chvilku do radosti a blazenosti. Este nie som tak daleko ako ini prispievatelia, este ma sem tam nieco stiahne ale je to stale lepsie a lepsie.
V skratke od malicka sme naprogramovani mnohymi skodlivymi programami, a to vsetko treba zmenit. Uvedomiy si kazdy jeden program ktory nam skodi a zmenit ho. Programy o nasom tele a starnuti, chorobach, nedostatku.... no je toho vela tak studujte a kludne tu o tom diskutujme ale upozornujem vopred - len v pozitívnom zmysle.
Rosemary bu sa k tomu tiez mozno chcela vyjadrit :)