Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

Maoam

GoFruit: podla mna to ani nie je normalne, vkuse sa zaoberat tym, co som kedy kde kolko zjedla, KTO ma tolko casu a energie na to, cele dni sa zaoberat primarne tymto? musi mat more casu a nic ine na praci

k tomu co si pisala, tak podla mna tvoje telo vie, co potrebuje a pyta si to

je uplne normalne, ze sa nam menia chute a mame aj vyslovene fazy, kedy by sme denne dokazali jest jednu p otravinu vkuse, ked sa jej nasytime, prestane to, telo si ziada to, co aktualne potrebuje ohladne zivin a dalsich prvkov

nad tym si nemusis lamat hlavu

a co maly, ako sa dari?

GoFruit

Este som mala uhorkove špagety a dala som si na ne ten dip zo vcera plus rajcinovu omacku -bolo to bozske.

ale dnes som si uvedomila ze uz sa mi nechce vkuse mysliet na to co jem - aby som to sem napisala, tak koncim s pisanim jedalnickov. Dala som ich sem dost, kto sa chcel inspirovat, mohol sa.

Inac som u seba sozorovala zmeny - zrazu mam potom obdobi z velkej casti na stavach - strasnu chut jest. A zas mi prisla chut na mrkvu v stavach. Doteraz som davala papriku lebo sa mi mrkva doslova hnusila a teraz sa mi hnusi cervena paprika v stavach a chcem mrkvu. Kto sa ma vo mne vyznat???

Krasny vecer vsetkym

Rosemary

Neprimiešavam doňho nič. Kokosák používam na telo, ruky aj tvár. Nezdá sa mi mastný, práveže sa rýchlo vstrebe, veď nedávaj ho veľa. Bambucké maslo mám tiež a to sa mi zdá mastnejšie, teraz ho používam len občas, hlavne teda cez zimu. A ešte, keď ideme jesť avokádo, tak predtým než vyhodím kôstku, tak ten tuk čo je na nej si rozotriem po rukách. Ten je tiež výborný.

vicky_025

Rosemary, vdaka za radu :) pouzivas cisto kokosak, ci primiesavas cosi?

mas to aj ako inu kozmetiku, napriklad celkovo na plet namiesto kremov a podobne? mne to pride na ruky trebars dost mastne... no kupila som si aspon bambucke maslo, celkom som si uz zvykla na to.

Rosemary

Sedmikráska, tu by si si hádam mohla pre seba niečo nájsť: www.naturshop.sk
Vicky ja si zuby umývam kokosovým olejom už asi aj rok, nedám naň dopustiť. Sódu si dám len občas, cca 2x do mesiaca. Zubnou pastou už by som si zuby neumyla, ani ajurvédskou ani žiadnou inou.

vicky_025

ahojte dievcata, taka som rada ked to tu citam :) take je to tu slnecne, dobija mi to vnutornu energiu :)
Sedmikraska, ja pouzivam stale nejaky iny sampon, ked nejaky objavim kdesi v bio obchode, alebo ked suseda objednava z kadejakych stranok, tak sa pridam k nej... :D mala som uz vselijake, od ajurvedskych po nejake obycajne volne dostupne... napriklad aj v DMku maju to alverde, neviem ci je to uplne najprirodnejsie, ale veganske by mali tusim byt. no najlepsie je oskusat na sebe, ktory ti padne najlepsie :) ja tiez postupne chcem prejst na co najviac prirodne.. no sodu by som urcite denne nepouzivala, ako trebars niektory na zuby, mne to pride take agresivne... s pastami som tiez oskusala kadeco, himalaya, ajurvedske, od lushu... :D ale rozmyslam, ci neprejdme len cisto na kokosovy olej, plus nejake bylinky..

a neboj sa, podla mna ked sa o to budeme snazit a pracovat na sebe, tak sa posunieme dalej, aj na taku uroven, kde je teraz GoFruit :)

a vdaka za ten odkaz GoFruit! :) hned ma to zaujalo, zajtra si to prebehnem :)

krasny den vam vsetkym prajem!! :)