Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vitarianske dennicky

Príspevok v téme: Vitarianske dennicky
watermelon

Pre vitarianov a tych, co sa snazia jest co najviac surovej stravy. Piste recepty, rady ako sa udrzat na tejto strave, co ste dnes zjedli alebo sa chystate zjest, ci ine skusenosti s tymto zivotnym stylom.
O odhovarania nemame zaujem, preto prosime, aby prispievali iba ludia,ktori su ZA.

Na zaciatok: dnesne ranajky 8 dcl cerstvo vytlacenych sladkych pomarancov, granatove jablko. Dnes este budem jest banany a hrozno. A musim ist zhanat este pomarance.

GoFruit

Nikcaa, zvladnes :)
je tu hrozno, ceresna, slivka, ribezle cervene, maliny, mata a rukola, kozonoha, pupava, medovka, zihlava, trava :-DDD, vidis to mi pripomenulo, ze by som velmi chcela zohnat semena konope technickeho - myslim ze to je to dovolene, je velmi liecive a vraj aj chutne, nechtik, por, bazalka v skleniku - uz ma krasnu vysku, jahody, jablon - mala, kivi, boli rajciny, dub, daky ihlicnan obrovsky, no a take male kely kucerave a toskanske :)
a este liesky

Nikcaa

Mňaaam. :-)
Ja mám toho strašne veľa na víkend zo školy, tak dúfam, že to nejako stihnem a zvládnem
Inak, čo všetko máš v záhradke ? :-)

GoFruit

www.lahodnosti.cz

vcera som si urobila fantasticky obed so spiralizerom

hruskovo jablkove spagety posypane raw kakaom - to bola tak bajecne.
Dalo by sa to posypat aj medom a zomletymi orechmi - co skusim nabuduce

GoFruit

Poznam vela ludi co maju raw deti aj tu je krasna rodinka lahodnosti.cz

myslim, ze je to to najlepsie co pre deti existuje, pokial su rpdicia presvedceni o spravnosti a neboja sa a nepremietaju tak strachy o ziviny na dieta.

Ak chces podrobnejsie, tak sa konkretne popytaj, odpoviem.

Nikcaa

Máš vyštudované prekladatelstvo Aj-Nj?
Jej to je super :-)
Ja študujem ešte - manažment. Nič moc....

Inak, ako je to raw food + deti ? Mám malú neterku, tak preto sa informujem.

GoFruit

Som na materskej :)

Prekladala som. Hned po skole som robila na ministerstveobrany - preklad a tlmocenie a potom som tu v BXL prekladala a este som ma Svk ucila anglictinu, nemcinu. Stranky, na ktore som dala dnes odkaz, tam prekladam a ucim anglinu.

Slniecko mate, to je super. Aj k nam prislo.

Ozaj a ty co robíš?

Nikcaa

U nás je slnečno, okolo 20 stupňov.
Už nie si na materskej ? Inak, ak to nie je tajomstvo, tak ako si pracovala pred otehotnením ?

GoFruit

Nikcaa vyborne, vitaj medzi nami vedomymi tvorcami svojej pritomnosti :)

Pocasie dobre, vsetko dobre, akurat by som mala ist presadit moje listove kely do skleniku, ale to z neho musim najskor vytrhat matu a rukolu a je mi ich luto, su take vdacne, netreba ich vobec polievat :)

A vy mate ake pocasie?

ja som dnes zacala neurotrening - na neurorestart.cz
je zamerany na zmenu programov v mozgu na peniaze, co nam spolocnost od mala natlkava do hlavy...treba tazko robit, aby si bol bohaty...peniaze si treba zasluzit....peniaze kazia charakter, peniaze su spinave, bez prace nie su kolace.... a tak to menim a teraz si este pomozem neurorestartom peniaze.
Proste za posledne 2 tyzdne sa moj zivot zmenil a kazdy den sa meni k lepsiemu, radostnejsiemu, zasnem, ako sa mi dari a peniaze krasne ku mne prudia