OOO Rosemary, pekne pekne. Ocenujem ta, si skvela. Tak ja som si uz konecne uvedomila svoju hodnotu. Ja som raw food studovala peknych par rokov, fakt som drela, hltala rozne pristupy, resersovala kde sa dalo, investovala som do knih nemale peniaze.
Tak ak to tu niekto preberie zadarmo za mna, kludne, ja uz nie som ochotna, aj tak si ludia nevazia informacie ZADARMO. A my dve uz vieme rozdiel medzi ZDARMA a ZADARMO. A ja ZA DARMO robit nechcem a citim sa z tohto rozhodnutia skvele :)
Cize velmi rada pomozem ludom s prechodom na zivu stravu, ak su o tom presvedceni, rozhodne nemienim ja nikoho presviedcat :)
Ozaj, Nikcaa ty si ma tak fajne inspirovala, ze som sla nakupit raw cokoladky no a velmi dobre som pochodila, kupila som si aj matovu, mnaaaam, aj take raw cokoladove gulicky.
A dnes dalsie krasne synchronicity, dostala som DAR, ale az som sa rozplakala, lebo to bolo presne to, co nam dnes Jirka z neurorestartu radil aby sme si zaobstarali este dnes a ja som si myslela, ze no zbohom, to dnes nezozeniem ani keby co bolo a kamaratka mi to dala a este v akom vyhotoveni a priamo z Indie. Takze dnesny den je na jednotku s hviezdickami u mna.