Lámavé vlasy!

Príspevok v téme: Lámavé vlasy!
lenulka52

Ahojte, mam taky problem, ze uz vyse roka si vlasy vobec nezehlim a nefenujem, pouzivam brezovy sampon, a po kazdom umyti masku proti lamavym vlasom, raz do tyzdna si robim zabaly z vajicka, medu a olivoveho oleja,a davam si na konecky olejcek od syossu, no moje vlasy sa stale lamu... :( neviem co mam robit, lebo ked mi nieco podrastie, tak sa mi to hned aj na koncekoch zlomi a mam uz roky rovnaku dlzku valsov. Ked sa podstrihnem, o tyzden mam zasa take iste konceky a vlasy na nich asi tak 1 cm nadlomene. Kupila som si aj vitaminy na zdrave vlasy, ktore jem 3. mesiac a ziadna zmena k lepsiemu. Fakt som z toho zufala, mojim snom je mat vlasy aspon po plecia, neviem co mam robit! :( Prosim vas baby, ktore ste mali niekedy taky problem ako ja, alebo viete co by mi mohlo pomoct, poradte pls :/ Dakujem

pomocnica

Afimolka-ahoj k tomu Posejvlasu, mám otázku. Mám ten šampón a tam sa uvádza, že sa má používať 30 dní. A potom pauza a opäť, alebo ako?

Afimolka

Neviem, ci ti to pomoze. Vidim, ze sa tomu venujes uz dlhsie, preto mozno mas individualne odlisne vlasy. ale mne velmi pomohol sampon posejvlas s micelami ligurceka. Da sa kupit u sibircanky, sile prirody a mozno aj niekde inde. Ja ho kombinujem s prirodnym olejom po umyti a nemam uz problem s lamavostou vlasov.

Martinox

skus nejake vitaminy na vlasy a nejaku regeneračnu vlasovu masku.Malo by to pomoct. Sama použivam vlasovu kozmetiku Kerastase, je velmi dobra. Sice drahšia, ale naozaj pomaha

Alenka123

Mne pomohla materska kašička a propolis. Nieje nad prírodné produkty, dovtdy som brala kadejaké tabletky a séra z lekární ale na jednej stránke (pleva.sk) som si objednala hádam všetko čo bolo na vlasy. Už som stála a spokojná zákazníčka s dobrými vlasmi. :-)

mariapot46

Ja som tiež mala tento problém, používala som kadečo od výmyslov světa cez šampóny, balzamy, masky, oleje a všetko možné až som narazila náhodou na donnuhair a tá mi naozaj pomohla, vlasy sa mi postupom času prestali lámať. Vyskúšaj to, može ti to len pomocť. ;)

Tara-rara

Zmeniť stravu (a nemyslím len pridať vitamíny), menej stresu pokiaľ možno, nekontrolovať končeky každý deň však zázrak sa z večera do rána neudeje a nepoužívať silikónové šampóny, vlasy by mali rásť zdravé samé nie byť pozliepané ako kocky z lega. Používam obyčajný Cien šampón a narozdiel od všetkých drahších alebo lacnejších čo som kedy skúsila nezjemňuje ani nezdrsňuje vlasy alebo inak sa nesnaží o zmenu, zloženie je celkom ok. Vlasy sa mi občas začnú lámať ale vždy to má súvislosť so zmenou stravy alebo viac stresu. Ešte mám dobrú skúsenosť s Dixi šampónmi.

kikus3

Ahojte, tiež mám podobný problém. Nosila som vlasy po pás, pred štyrmi rokmi som sa dala ostrihať, nakoľko som mala zničené končeky a odvtedy ich musím stále podstrihovať, mám ich lámavé, slabé a strašne mi zjemneli,čo skonštatovala aj kaderníčka. Poradila mi už všeličo, vitamíny, olejčeky, no nepomáha nič. Rok sa už aj zdravo stravujem, jem veľa ovocia, zeleniny, celozrnné pečivo, vločky a pod., no efekt nevidím. Najnovšie ma veľmi zaujala značka vlasovej kozmetiky ALTERNA. Je to síce dosť drahá záležitosť, ale nie na darmo sa hovorí, za kvalitu sa platí - vlasy sú korunou krásy a po dlhej dobe by som sa konečne chcela dopracovať k dlhším vlasom než po plecia, takže som sa rozhodla investovať. V drogériách kvalitné šampóny nenájdete. Moje známe majú s alternou len pozitívne skúsenosti. Jednej z nich narástli po používaní šampónu, kondicionéru a masky z krátkych vlasov na ježka po pás za necelé tri roky, má ich husté krásne a zdravé. Ja mám od nej vzorku olejčeka na štiepajúce sa končeky a je to zatiaľ ten najlepší olej, aký som mala, uvidím po dlhodobom používaní...Odporúča ho aj kaderníčka, ktorá má sama problém s lámavými vlasmi na tejto stránke: www.magazin-kleopatra.cz