Ahojte, mam taky problem, ze uz vyse roka si vlasy vobec nezehlim a nefenujem, pouzivam brezovy sampon, a po kazdom umyti masku proti lamavym vlasom, raz do tyzdna si robim zabaly z vajicka, medu a olivoveho oleja,a davam si na konecky olejcek od syossu, no moje vlasy sa stale lamu... :( neviem co mam robit, lebo ked mi nieco podrastie, tak sa mi to hned aj na koncekoch zlomi a mam uz roky rovnaku dlzku valsov. Ked sa podstrihnem, o tyzden mam zasa take iste konceky a vlasy na nich asi tak 1 cm nadlomene. Kupila som si aj vitaminy na zdrave vlasy, ktore jem 3. mesiac a ziadna zmena k lepsiemu. Fakt som z toho zufala, mojim snom je mat vlasy aspon po plecia, neviem co mam robit! :( Prosim vas baby, ktore ste mali niekedy taky problem ako ja, alebo viete co by mi mohlo pomoct, poradte pls :/ Dakujem
Lámavé vlasy!
ak mozem poradit ja uzivam vitaminky Kremik-vlasy,plet,nechty:)a neni to draha zalezitost:)
Dobrý deň, mam taky problém že stálle po umytí mam hnusne suché vlasy..ako keby sa mi spojili všetky končeky dokopy a su na dotyk drsnéa na pohľad škarede...a pritom používam šampon na poškodene vlasy aj balzamy som už vyskušala všetko možne , mam aj olej na vlasy matrix a stale su take pokial ich nevyžehlím...aj to som vynechala ale bolo to akoby horšie a vlasy si nesuším nikdy! stale ich necham voľne preschnúť. Stále sa mi uzlia a neskutočne. Aj ked ich rozčešem tak hned zas sa mi pouzlia .Stale sa o nich staram a neviem čo mam robiť už s nimi.Každý druhy den si ich umývam a na druhý den ak vstanem tak vyzeraju hrozne cele su akoby polepene pouzlene aj ked ich rozčešem su ako metla...nikdy som take vlasy nemala a pritom ich ani nežehlim skoro vobec...ani už nefarbím tak ako dakedy. Ja už tomu nechápem .prosím poradte mi:(
ja uz beriem vitaminy na vlasy 2. mesiac, ale ako vravis, asi sa fakt ten efekt dostavi enskor, lebo ja zatial zlepsenie nevidim. Ale tak stale ich beriem dalej, tak dufam ze sa vysledok raz dostavi :) dakujem
dolezite je vlasy vyzivovat zvnutra a nie len pouzivam masky a sampony..skus si kupit aspon vitaminy, ja sama pouzivam od maxivity zdrave vlasy,nechty a pokozka, ale vysledky uvidis az tak po 3-4 mesiacoch..
Ahoj.Ja užívam produkt Krásne vlasy,nechty a pokožka od spoločnosti ExtraVita.Najprv sa mi zlepšili nechty, potom pokožka a do 3 týždňov od užívania prípravku aj vlasy.Prestali vypadávať a objem majú väčší.Vlasy musíš vyživiť z vnútra.Nato ti šampón nepomôže.Je to kúra na 3 mesiace!!! za 32,50€ čo je 11€ mesačne!!! a výsledky sú 100%-né. pokec.azet.sk tu je link na pokec.A na facebooku mám Zdravý a šťastný život.
a nieco na lamave vlasy? lebo mne sa skor lamu, ako stipeia konceky...asi tak 1-2 centimetre od spodu mam take biele bodky a ked to potiahnem tak sa to odlomi, alebo sa to odlomi samo...konceky si mi az tak nestiepia
Ano jankaaaaa to chcem povedať :D
jankaaaaa da sa povedat ze jej mohli zlepit lebo v skutocnosti silikony v tychto samponoch vlasy zlepuju ale nie zaceluju takze kazdy silikon sa vymyva alebo zosupuje z vlasu a tym ho poskodzuje ale pod tym silikonom to nevidno kedze silikon ich obali...ale zeby tie postiepene konce uplne pomizli neverim
to chces povedat ze sampon a ostatne vyrobky ti zlepili polamane a rozstiepene vlasy? :DDD
Mne sa asi pred rokom tiež začali lámať končeky vlasov,kúpila som si šampón Gliss Kur ten žltý proti štiepeniu končekov k tomu balzam a masku-obidve výrobky tiež z tej žltej sady od Gliss Kuru a po dvoch týždňoch po rozštiepených a polámaných končekoch nebolo ani stopy!