Lámavé vlasy!

Príspevok v téme: Lámavé vlasy!
lenulka52

Ahojte, mam taky problem, ze uz vyse roka si vlasy vobec nezehlim a nefenujem, pouzivam brezovy sampon, a po kazdom umyti masku proti lamavym vlasom, raz do tyzdna si robim zabaly z vajicka, medu a olivoveho oleja,a davam si na konecky olejcek od syossu, no moje vlasy sa stale lamu... :( neviem co mam robit, lebo ked mi nieco podrastie, tak sa mi to hned aj na koncekoch zlomi a mam uz roky rovnaku dlzku valsov. Ked sa podstrihnem, o tyzden mam zasa take iste konceky a vlasy na nich asi tak 1 cm nadlomene. Kupila som si aj vitaminy na zdrave vlasy, ktore jem 3. mesiac a ziadna zmena k lepsiemu. Fakt som z toho zufala, mojim snom je mat vlasy aspon po plecia, neviem co mam robit! :( Prosim vas baby, ktore ste mali niekedy taky problem ako ja, alebo viete co by mi mohlo pomoct, poradte pls :/ Dakujem

fazula gula

lenulka52
mozme si podat ruky, ani nevies aka som zufala z toho ja ...roky rovnaka dlzka pouzivam vitaminy...rozdiel je v tom ze ja som prestala pouzivat silikonove sampony ci masky, presla som na alverde alebo aj je bezsilikonovy syoss...robim si kokosove zabaly pravidelne hennujem vlasy konceky si podstrihujem som si kupila noznice na vlasy...dokonca som sa dala aj na lunarny kalendar a striham podla neho ale stale mam vlasy znicene a postiepene konce...mam ich strasne jemne a strasne sa motaju a potom sa lamu :(

regina92

Možno je to až príliš veľa pre tvoje vlasy, skús sa pozrieť na ingrediencie, ktoré obsahuje maska na vlasy alebo šampón či neobsahuje alcohol denat., alebo parabény. Ak áno, tak by si ich nemala používať, pretože dosť poškodzujú vlasy. Ja som si asi pred mesiacom kúpila kokosový olej v dm a robím si zábal raz týždenne, stačí máličko, moje vlasy sú hebké a dobré na dotyk. Skús ho aj ty. Alebo olivový olej.:)