evellina
prvykrat mi robil prsia doktor Drac z BA(asi uz neoperuje) a teraz doktor Cerven z BB, operoval ma v Pezinku.
Dala som si ich robit prvykrat v 20-ke, takze som s nimi za tych 15 rokov odkojila dve deti. Nemala som celych 15 rokov ziadne problemy. No ku koncu ma zacali nejako pobolievat a boli uz aj mierne poklesnutejsie, tak som sa najskor rozhodla, ze si ich dam len vybrat, ze uz nebudem investovat do druhych. Mala som vtedy male implantaty, takze po vybrati prsia nevyzerali nejako odstrasujuco, boli len take splasknute, poklesnute ani nie. Ale zvyk je zvyk, kto si uz raz zvykne, ze v podprsenke nieco ma a potom zrazu nie, tak je tazsie sa na 100% stotoznit s plackami, tak som do toho sla znova, k najlepsiemu chirurgovi v SR, k doktorovi Cervenovi.
Ten cas bez implantatov som zmakla s gelovkami.
Moja rada....je to super pocit, mat pekne pevne prsia, tieto nove implantaty su omnoho prirodzenejsie, mam anatomicke, su makucke, nikto by neuhadol ze ich mam spravene. ALE...je to vazne rozhodnutie a zasah do organizmu, su tam aj rizika, to sa da nacitat v odbornych clankoch na nete. Je to radost, ale aj starost na cely zivot.
Kojit sa s nimi da a aj vsetko ostatne, su len urcite obmedzenia, ale tych zas tak vela nie je.