Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikóny skúsenosti

Príspevok v téme: Silikóny skúsenosti
Chuchu

Zaujímali by ma skúsenosti žien so silikónmi, ktoré ich majú už viac ako 10 rokov. Spokojnosť, postrehy, šli by ste do toho znovu? Ako sa zmenili Vaše prsia časom a po kojení? Ďakujem za príspevky.

----
prosim respektujte obsah temy - tema nie je na diskusiu pre a proti, ale uz pre realne skusenosti.
Andrej
PS: plati hlavne pre bingam a spol.

Vemeno

Joo,

citil som potrebu sa k teme vyjadrit, to je vsetko. Nikde nie je napisane, ze by na toto forum nemohli pisat aj muzi. Alebo je?

Joo

... xantipa
...a nenarusilo sa tkanivo ,ked si mala rez robeny uz po druhy krat ? ,nebolelo to o to viac? ...... ja sa neviem rozhodnut ,ale ako si pisala Cerven na tej mojej konzultacii bol naozaj super .... ja ak tak okruhle 250ml a ty mas kolko ?

Chuchu

Pod prsiami je asi najlepsie podla mna, aj ked som povodne nechala jazvy tam, ale myslim si ze su vidiet minimalne a ze pazuchou je to najnarocnejsie vlozit... Osobne by som si nedala rozrezat okolie bradavky podla mna to uz nikdy nevyzera prirodzene, vzdy je to vidiet. Ja ked si podvihnem prstom prsia tak o cm hore tam vyzeraju pevne, inak ich mam trosku poklesnute. Uvazujem ze ci by sa to nedalo len takto skratit ta vrchna koza a cele to zdvihnut trochu, aby sa mi bradavky dostali vyssie... Ale asi by tam zostala jazva... Ach neviem sa rozhodnut pacia sa mi velmi moje prsia v podprske, iba ked ju dam dole mam z toho depky... vsak xantipa ich uz videla tie moje prsia v galerke len tu mam druhy nick lebo som sa obavala ze mi zase zacnu nadavat na co som zalozila novu temu :-D

Chuchu

Vemeno, ty si žena? Ak niekde potrebujes spisat svoje "mudre" komentare, zaloz si vlastnu temu a neotravuj ostatnych svojimi duchaplnymi vyplodmi. Nemam cas to citat. Dakujem za pochopenie, aj ked pochybujem, ze to zvladnes pochopit tou vybavou co mas v hlave.

xantipa163

Joo
doktor Cerven je perfektny!!! :-)
Obrovsky profesional a clovek s velkym Č.
To nevravim ako zaslepena pacientka, bola som dokopy uz u 3 chirurgov, jeden mi pred rokmi implantaty vkladal, druhy mi ich pred rokom vyberal a doktor Cerven mi daval nove pred casom. Ked porovnam pristup lekarov, tak sa neda ani porovnat pristup tych predoslych doktorov s jeho ludskym a profesionalnym pristupom. Ma sice dlhe cakacie doby, ale zas aspon vies ze ides k cloveku, ktory tomu rozumie a za ten cas, co cakas na operaciu si aspon pozistujes podrobnosti, skusenosti inych, psychicky sa nastavis na to, ze budes operovana.
Ja osobne si neviem predstavit, ze sa jedneho dna clovek rozhodne, ze chce ist na prsia, o mesiac ide na konzultacku a o dalsi mesiac uz lezi na operacke...no tak to je pre mna osobne prilis nerozvazne.

Joo

Vemeno ,uc sa a budes mat sochu i ty :-)
xantipa
a kade si si dala vkladat inplantat (je asi lepsie rez pod pazuchou?)

xantipa163

evellina
prvykrat mi robil prsia doktor Drac z BA(asi uz neoperuje) a teraz doktor Cerven z BB, operoval ma v Pezinku.
Dala som si ich robit prvykrat v 20-ke, takze som s nimi za tych 15 rokov odkojila dve deti. Nemala som celych 15 rokov ziadne problemy. No ku koncu ma zacali nejako pobolievat a boli uz aj mierne poklesnutejsie, tak som sa najskor rozhodla, ze si ich dam len vybrat, ze uz nebudem investovat do druhych. Mala som vtedy male implantaty, takze po vybrati prsia nevyzerali nejako odstrasujuco, boli len take splasknute, poklesnute ani nie. Ale zvyk je zvyk, kto si uz raz zvykne, ze v podprsenke nieco ma a potom zrazu nie, tak je tazsie sa na 100% stotoznit s plackami, tak som do toho sla znova, k najlepsiemu chirurgovi v SR, k doktorovi Cervenovi.
Ten cas bez implantatov som zmakla s gelovkami.
Moja rada....je to super pocit, mat pekne pevne prsia, tieto nove implantaty su omnoho prirodzenejsie, mam anatomicke, su makucke, nikto by neuhadol ze ich mam spravene. ALE...je to vazne rozhodnutie a zasah do organizmu, su tam aj rizika, to sa da nacitat v odbornych clankoch na nete. Je to radost, ale aj starost na cely zivot.
Kojit sa s nimi da a aj vsetko ostatne, su len urcite obmedzenia, ale tych zas tak vela nie je.

Joo

xantipa163
...a ake mas skusenosti s Cervenom ja som bola u neho na konzultacii (v Novamede) ,ale nakoniec som nesla .... no stale sa neviem rozhodnut ... dik za radu :-)