Silikóny skúsenosti

Príspevok v téme: Silikóny skúsenosti
Chuchu

Zaujímali by ma skúsenosti žien so silikónmi, ktoré ich majú už viac ako 10 rokov. Spokojnosť, postrehy, šli by ste do toho znovu? Ako sa zmenili Vaše prsia časom a po kojení? Ďakujem za príspevky.

----
prosim respektujte obsah temy - tema nie je na diskusiu pre a proti, ale uz pre realne skusenosti.
Andrej
PS: plati hlavne pre bingam a spol.

Joo

Chuchu ,nie nemam tu uz konto a ako neregistrovana uz nemozem ani omrknut :( .... mala som tam foto no stiahla som ho ..... ty mas asi tolerantneho priatela ,kdezto ja som mala ziarlivca ..... ci sa to sem da hodit ????? .... asi neda ,teda myslim ,ze sa neda ... mozno chlapci nieco poradia ja neviem :-D

Zuleko
a u koho si bola ?
ake mas ml ?
anatom-okruhle ?
napis viac :-)

Joo

Chuchu ,ano zatial teda este pockam ja som chcela hlavne ,aby boli vyssie ,takze som mala na plane 250 vysoky profil, nie ten stredny... ono tvarovo su ok ,ale trosku by mohli trcat dopredu :-)
...to s tym ukazovanim prs to si zabila :-DDDDDD jak som sa rehotala :-DDDDDD ..... hod to sem a basta, ved nevieme kto si
:-DDD
inac aj ja som tomu Vemenu napisala riadu volovinu :-/ no nevadi co uz

Chuchu

Bingham,

kolko mas rokov? Dakujem ti za tvoj nazor, ano rozum mi hovori to iste co tebe, ale stale sa nemozem zbavit toho pocitu ked sa pozriem do zrkadla ze sa mi moje prsia nepacia a mohli by byt krajsie... Najradsej by som ti ich ukazala ze co povies :-D Moj frajer by suhlasil, akurat sa mu to zda moc penazi a rizik ak to nevyjde a aj celkovo tie operacie...ze zbytocne hazardovat.

Joo takze ty si sa rozhodla za nie? Vsak ani s anecudujem ked mas pekne... ale co ja s tymi mojimi prazdnymi...

Zuleko

Chuchu
Ja prsia mám rok aj 2 mesiace som s nimi MAXIMÁLNE spokojná,odporúčam všetkým ženám,ktoré so svojími prsiami nie sú spokojne,alebo sa im jednoducho páčia väčšie prsia.

Joo

temu silikonove prsia poznam velice dobre .... som sa uz rozhodla ,tak vam dik za radu ... Vemeno a ty dufan nezmenis prezyvku ,budes mi pripominat moj "rozmar" nad ktorym som uvazovala :-)) ... urcite sa mi tento "stav" neistoty (ci ano, ci nie) este vrati ,tak potom mozno budem pisat znovu do temy ....tak zatial Ď. za rady :-)

Vemeno

No tak mne je jedno, ci si ich date. Ved aj krava sa posudzuje hlavne podla vemena. Ale ak by ste sa chceli dozvediet viac o skusenostiach so silikonmi, tak je tu tema Silikonove prsia.

bingham

Chuchu...dobre spravis ked si ich nedas...je naozaj velmi velmi velka skoda ze niektore baby uprednostnuju umelinu pred prirodzenostou....ved prave to je na vas zenach to najkrajsie...ja by som v zivote nechcel bozkavat silikon, ale prave prsicka mnam :D

uz som tu raz pisal...umele prsia si moze kazdy chlap kupit v sexshope :))

normalne mi bude luto za tvojho frajera ked si ich nahodou das...dufam ze rozum zvitazi :)

Joo

ja mam svoje B a su vraj pekne tvarovane (aj preto ma poslal prec) co tvrdil Cerven ,ze aby som este pockala ... galerku som mala no momentalne nie ..... ja ak tak 250 ,mozno max 350 .... no vzdy ma tu utvrdia ,ze je to skarede ,tvrde a neviem ake ....a ja to vzdy odkladam .... boooze ja asi neviem co chcem ..ci co hmmmmm :-//