Silikóny skúsenosti

Príspevok v téme: Silikóny skúsenosti
Chuchu

Zaujímali by ma skúsenosti žien so silikónmi, ktoré ich majú už viac ako 10 rokov. Spokojnosť, postrehy, šli by ste do toho znovu? Ako sa zmenili Vaše prsia časom a po kojení? Ďakujem za príspevky.

----
prosim respektujte obsah temy - tema nie je na diskusiu pre a proti, ale uz pre realne skusenosti.
Andrej
PS: plati hlavne pre bingam a spol.

Chuchu

Joo,

tak to by som chcela vidiet tvoje prsia ked ta poslal prec :-) nemas ich v galerii? Moje su prazdne trochu, mozno bude lepsie netlacit na pilu...tiez sa nemusi operacia podarit... ale vacsinou sa podari a asi to stoji za to :-) Aj ked zase tie opakovane operacie po rokoch... No a keby to bolo treba vybrat budu prsia vyzerat horsie ako predtym. Ale beztak si stale podprsenku musim vypchavat aby som vyzerala normalne...Pacia sa mi aj male prsia, ved taka shakira alebo JLo tiez toho moc nemaju, proste prirodzene prsia su take a tiez su pekne. Mozno aj viac ako silikony. Ale ked ja ich mam take preliacene a ma to znervoznuje. Nechcem velke ale takych 200 ml si tam viem predstavit. ale keby uz idem tak si dam 300 aspon :-D

Joo

Vemeno
..ano ,tak stipku som .... ale ja sa potrebujem "popalit" ,aby som zistila ,ze pravda je niekde inde ..... no a mozno si nedam ani ja ,aj Cerven ma poslal prec ,ze netreba zakrok no ,ked sledujem baby s velkym poprsim neviem ,neviem ... proste zavidim im trosku :-))

Vemeno

Joo,

potom si velmi egocentricka

Chuchu,

trapi ma, ze su zeny posadnute silikonmi. Cudujem sa, ze psychiatri na to este nevymysleli diagnozu.

Chuchu

Vemeno zdaleka to tak nie je. Moc sa mi do toho nechce asi si ich nedam... Ale pacia sa mi... Ked vidim aku dokonalu pracu urobili doktori na mnohych babach so skaredymi prsiami.. A teraz im mozem len zavidiet ake maju krasne. Ja mam len strach z operacie. Nechce sa mi absolvovat operaciu z rozmaru hlavne ak ju treba opakovat. Mozno na to nenajdem odvahu ale paci sa mi to. No nie vzdy. Niektore baby to aj prehnali. Mna by zaujimalo co trapi teba...

Vemeno

Zaujimave, ze vsetky pisete o tom, ze sa to muzom paci, ale ja som takeho este nestretol. Kde su teda ti muzi, ktorym sa silikony pacia?

Chuchu

hej ti so syntholom vazne vyzeraju trapne, ved svaly sa daju vycvicit a nemalo by ist len o prazdny objem ale o silu...No prsia nevyplnis nicim... Ja po schudnuti som zostala plocha. A keby len plocha ale ta koza po prsiach mi tam zostala... Bud si ju mozem dat odrezat a zjazvit alebo niecim vypnit... Je jasne, ze radsej vyplnit a bude to vyzerat lepsie, nie? Ale sama nie som rozhodnuta. Moc sa mi do toho nechce som odporca operacii, liekov, ani rodit sa mi nechce, lebo by osm musela ist do nemocnice. Keby sa uz rano zobudim so silikonmi by mi vyhovalo ale nechcem anesteziu a lieky...Zijem dost naturalne, stravujem sa co najcistejsie, iba zelenina ovocie biopotraviny...Nebolo tomu tak vzdy ked som zila s rodicmi jasne ze do mna pchali nezdarvosti, preco vlastne vemeno nejdes tak lobovat pred mcdonald? Mna to vzdy tak boli ked vidim rodicov ako tam vodia malicke deti okolo 5-7 rokov...a este si myslia co im dopraju...v podstate to najhorsie jedlo ake existuje. Ten najhorsi zaklad do buducnosti. Nielen to ze budu tucni a vynati zo spolocnosti, lebo tucneho cloveka malokto chce za partnera a aj ako zamestnanca,...ale tie deti budu aj velmi vazne chore ak budu obezne...A to je omnoho zavaznejsia vec ako silikony...A to vas chlapci netrapi vsak? By som Vam rada zhodnotila dnesnu veceru ze ci bola ok :-D