Silikóny skúsenosti

Príspevok v téme: Silikóny skúsenosti
Chuchu

Zaujímali by ma skúsenosti žien so silikónmi, ktoré ich majú už viac ako 10 rokov. Spokojnosť, postrehy, šli by ste do toho znovu? Ako sa zmenili Vaše prsia časom a po kojení? Ďakujem za príspevky.

----
prosim respektujte obsah temy - tema nie je na diskusiu pre a proti, ale uz pre realne skusenosti.
Andrej
PS: plati hlavne pre bingam a spol.

bingham

Chuchu...mas rozumneho frajera....moja rada je...aby si ho posluchla...(ked uz, tak tie silikony si mozes dat inokedy - mozno casom uplne zmenis nazor)...

keby si moja baba dala silikony tak rovno skacem z mosta, alebo najdem inu... - to druhe asi skor :D

Chuchu

Vemeno mna by zaujimalo ze ci fajcis a pijes alkohol...a ako sa stravujes... Ze ci ty nemas co vylepsovat na sebe.

Bingham ano chapem ta viem ze niekomu sa to moze zdat umele a nechutne, tiez by sa mi umely penis nepacil asi, ale ja to nechcem kvoli muzom. Mne sa silikony pacia. Je jasne ze vzdy budu na jednej strane odporcovia a na druhej fanusikovia. Okrem toho realita vyzera tak ze silikonky nemaju o muzov nudzu skor naopak. Ano pred sebou sa muzi chvascu ako sa im to nepaci...ale aka je skutocnost. Mozno aj sami seba o tom presvedcia ze sa im to nepaci. Ale velkych prs sa radi dotykaju. Moj frajer taktiez nie je za to aby som si ich dala.. ze to za to nestoji. Ale na druhej strane povedal aj ze by to bolo lepsie keby som ich mala na pohlad, ze by sa mu to aj pacilo, ale proste kvoli rizikam a cene by do toho nesiel. Ze to nie je take nutne u mna. Ale rad by bol keby ich mam viac vyplnene. Ale skor ma odhovara aj ked to cele nechava na mne. Je to na kazdeho rozhodnuti.
Nemyslite si ze zeny so silikonmi su slepice co idu bezhlavo do toho.. Ony uz maju vsetky tieto otazky a pre a proti vacsinou zodpovedane a zvazene...

Joo

Chuchu ja som rozmyslala daaaaavno nad augmentaciou ,mala som i nasetrene no nakoniec z toho zislo ,lebo som si reztrepala auto a moje prednosti boli investovane do mojho auticka :-DDDD
ale uz mam znova eurace ,tak dufam ,ze mi srnky auto nerozmlatia
:-))

Chuchu

Len skoda ze tu nie je viac zien co maju silikony uz dlhsie :-) A mohli by poradit. Ale myslim si ze vacsinou ta co si ich da tak neolutuje, ak to chce a potrebuje. Ja sa tiez musim rozhodnut len sama. Chcem aj nechcem :-( Ked v podprsenke vyzeram super a som spokojna, akurat ked ju dam dole ma pochyti trochu zufalost ze co mam prsia take prazdne... ako psie usi...

Chuchu

Vzdy ked zalozim temu silikony tak tam pisu len chlapi ako sa im to nepaci a ake su zeny blbe... vsak sa teda bavte chlapi len medzi sebou... mozme svet rozdelit na zensky muzsky a muzsko-zensky... vemeno zaloz si radsej temu pre gayov :-) a mozte tam ohovarat zeny...

Chuchu

Xantipa krasne jej to urobili, a aj zajacikovy a lucy1990 co som pozerala a mnohym inym s poklesnutymi prsiami ako mam ja. Toho s anebojim, skor zdravotych kopmplikacii a kedze mam uz 27, kym by som prisla na radu tak 28, ak by som v blizkosti rodila, ze ci sa mi to potom cele neznici... uvazujem aj. Ale inak sa mi silikony strasne pacia, len este coho sa obavam ze ci sa da potom aj nejako seriozne obliect, nechcem nosit len tricka s vystrihmi, ale uvazujem ci sa to da potom napratat aj do kostymu alebo takych puzdrovych siat... Lebo mne je to tam hore teraz tak akurat...a keby mam vacsie prsia tak to uz tam nenarvem... Nechcem moc prsia vystrkovat...na ulici..nemusi ich kazdy vidiet a vzdy. V praci musim byt oblecena seriozne.

Joo

xantipa
... je pravda ,ze pod sval to i viac boli ? a ze rez pod pazuchou taktiez viac boli ,nakolko sa tam "rozreze" viac tkaniva ? je to tak ?
to je moj pripad ja uvazujem pod pazuchou :-)

Vemeno
ale jasne ,ze mozes pisat ,len sa tu neurazajme .... potom temu zmazu a ja potrebujem vediet viac ,aby som sa mohla rozhodnut na 100% .... ,tak poprosim normalnu konverzaciu :-)

xantipa163

chuchu
pozri v galerke lucy009 priklad, je to robil Cerven tak, ze jej zvnutra prichytil sval o zlazu, takze sa to zaobislo bez modelacie, len cisto augmentacia.

Joo

mne tu povodnu jazvu vyrezal a urobil novu, tenku ciarku. Bolelo to zhruba rovnako ako pred rokmi, ale predtym som ich mala pod zlazou a teraz mam pod svalom. Pod sval to vraj boli viac, nez pod zlazu. Ja som bola po operacii uplne v pohode, mala som len taky vacsi tlak na hrudi.
Predtym som mala gulate 150ml, teraz mam anatomicke 350ml. Doktor by bol aj za vacsie, ale ja som chcela, nech vyzeraju prirodzene a aj take vazne su.