Ktoré prírodné produkty čistia pečeň?
Čo čistí pečeň?
Na doplnky su doplnkove obchody, lekarne su na lieky. ked tam aj drzia nejake doplnky, su obvykle znacne predrazene.
Ok RNG a mozem ten silymarin brat v tabletkach, ktore bezne kupim v lekarni? Alebo v tobolkach? Neviem aky je medzi tym rozdiel. Ja akosi tym lekarenskym vitaminom neverim, preto som myslela, ze semienka budu ucinnejsie.
Este raz, v pestreci je ucinna latka sylimarin. Jej mnozstvo znacne kolise, pre to je lepsie aj lacnejsie brat cisty sylimarin , aby si dostal zakazdym rovnaku ucinnu davku. A usetri ti to babranie sa s mletim a podobne.
MOKE a ako drvis ten ostropestrec, maziarom? Raz som to skusala a islo to dost tazko. Ja som si prave objednala rucny mlyncek na kavu ale s keramickymi kamenmi. Tiez idem zahajit tuto 3 mesacnu kuru na pecen hlavne kvoli endometrioze a inym dalsim problemom.
Smiem Ta poprosit o info, ako casto si ho uzivala a ci polievkovu alebo cajovu lyzicku? Na kazdej stranke precitam vzdy nieco ine...
To ma velmi tesi a zaroven povzbudzuje, ze Ti pomohol.
Na úvod musím podotknúť,že čistiť pečeň som si myslela ešte donedávna,že je nezmysel.
Ahoj som z NR a včera som si bola pre nové balenia pestreca. Je to skvelé,čo som dokázala asi za tri mesiace. Endometrióza v stave akú som mala bola moja nočná mora.Keď ma navigovali na čistenie a regeneráciu pečeni,zdalo sa mi, že je to hlúposť.Po konzultácii v sídle e-shopu w-odkaz odstránený- som ale zmenila názor.Dostala som informácie,ktoré by som zŕňala možno rok. Ale hlavne systém,čo mám a ako robiť a to ma posunulo ďalej.Nemala som ani tušenie čo tá liečivá bylinka pestrec dokáže.Keď to hovorím kamarátkam v mojom veku,tak sa len usmievajú a nechápu. Ani ja som nechápala prečo musím takto trpieť veď mám len 34 rokov.Menzes bol pre mňa nočná mora,to tu radšej ani nenapíšem.Všade na webe som čítala,že je to postrach žien a zaraďuje sa medzi civilizačné ochorenia.
Chvála bohu,že to mám za sebou.Už som aj pochopila to,prečo pestrec ľudovo prezývajú Kristova koruna a je známy ako všeliek už 2000 rokov.
A kde sa dá kúpiť ten pestrec?..myslím celé zrnká(ked píšete že drviť sa maju tesne pred konzumáciou?) lebo vidím všade buď čaje alebo drvené. Vdaka
Ziadne. Len penazenku.
Liv.52 je dobry na pečen, a samozrejme upraviť stravu aspon na mesiac ak sa da nejesť mäso, mliečne vyrobky, kofein, alkohol, bielu muku, taka diéta pomože a menej stresu
A kde sa dá kúpiť ten pestrec?..myslím celé zrnká(ked píšete že drviť sa maju tesne pred konzumáciou?) lebo vidím všade buď čaje alebo drvené. Vdaka