Ktoré prírodné produkty čistia pečeň?
Čo čistí pečeň?
Jednoznacne Silymarin.
Od dávna sa čistí pečeň pestrecom a zároveň regeneruje.Načo tá veda okolo a súťaž kto je múdrejší.Len tí pred mnoho rokmi nevedeli čo robia a robili to tak.Dnes ľudia vedia čo majú robiť a nerobia to.
To je pravda,ktorú nikto nechce počuť,môžete radiť ako chcete.ľudia sú pohodlní a lekárne plné.
Viete čo vlastne píšete? Napr. med, vylučiť zo stravy alebo používať? Dezorientujete tu ľudí, ktorí možno surne potrebuju poradiť a chytaju sa všetkého možného. Ved im môžete uškodiť.
Ak si chceš skutočne vyčistiť pečeň, najprv odstráň všetko, čo jej škodí, predovšetkým všetky živočíšne produkty vrátane jogurtov, syrov, vajec, cukor, med a škodlivé husté tuky, i tie tzv. "rastlinné".
Prečisteniu napomôžeš kvasenými zeleninami, zelenými vňaťami a ostatnými zeleninami.
Základ stravy vytvor z celozrnných obilnín, nezabúdaj na ryžu natural, krúpy, kukuricu a i.
Výborné sú produkty z kváskového cesta - placky, halušky, knedlíky, cestoviny a pod., panenský olej a semienka v primeranom množstve.
Po čase si môžeš dopriať rybu.
Pridavam dalsie, co klinicky zvysuju tok zlce, ako vytazok z korenov pupavy(taxacum), vytazok z articoka(cynarin) a cierna redkovka.
Ale nic nie je tak ucinne, ako sylimarin.
Ostropesterec, púpava, repík, železník, lastovičník, rebríček,ľubovník,jablčník, tiež horke byliny ako zemežlč, horec, palina,hrdobarka, mnoho ďaĺších bylín ... ďalej mrkvová šťava, med, už spomenutá šťava z čiernej cvikle, tiež chaga, (ja používam liehový výluh z vonkakšej brezovej kôry a kávovú lyžičku dávam do jogurtu).
Ja som čerpal informácie na pestrec.sk a dopadlo to skvele.Odmastil som pečeň a zároveň zregeneroval.Mám v poriadku trávenie a tým aj vylučovanie.Všetko sa mi upravilo aj krvný obraz a hladina cholesterolu.Naviac som schudol a cítim sa skvele.Bolo to aj odriekanie a päť mesiacov užívania pestreca.
Ta ringana ma hrozne vela roznych zloziek tj z kazdej je tam velmi malicka vaha.A nie je to navrhnute specificky na cistenie pecene, aj ked sa tam nachadzaju male mnozstva roznych vytazkov aj na pecen.
Cena je ale absurdne vysoka.
Ja sa osobne riadim podla navrhov lekarov, co maju dlhorocne skusenosti s odmorovanim pecene a jej regeneraciou, co je v tomto pripade najma protokol dr Berksona a hromada mikrovlaknin, co extra vylucenu zamorenu zlc vynesu z tela von, inac sa v crevach znovu absorbuje do krvi, tj telo sa celkove neodmori, tj ani pecen,nas filter, kde to vsetko nakoniec skonci.
odporučila by som kapsule d-tox od firmy RINGANA, su to prirodne kapsule a neobsahuju ziadne chemické látky. zakladnou zlozkou je kurkuma, wassabi a vytazky z listov artičokov a taktiez chlorella, ktoré stymuluju pečeň a žlčník www.ringana.com
Dakujem RNG:-)