Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hladam kamaratov

allone

tak som ani necakala, ze sa na tuto temu niekto chyti, tak som rada,sa niekto ozval, lebo to ze niekto nema ozajstnych kamaratov, je tiez problem, ktory ovplyvnuje nase psychicke, fyzicke zdravie a treba ho riesit

george303

Zdravim Nitrancanov ;)
Tiez som z NR , 22 rokov , mam dost znamich aj kamaratov ale vecsina znich su neprajnici ktori sa daju lahko kupit ;)
Vela ludi ma sklamalo a v konecnom dosledku uz nikomu nedokazem verit ...

cx600

Aj ja som za to aby zdravie malo zoznamku.. a len okopírujem to co pise tushi. Som z NR (18), a neviem sa zoznamovať, nemám žiadných kamarátov už dosť rokov, kvôli.. to je jedno.

arman

Tiez sa pridavam za nazor, ze zdravie.sk by malo mat zoznamku. Mnoho ludi v dosledku zdravotnych problemov, prijde o vztahy, a v tom tazkom boji ostanu sami. Clovek, co nemal nejake vaznejsie zdravotne problemy, vacsinou nechape, a teda odsudzuje cloveka, co ich ma, a myslim si, ze ludia s podobnymi zdravotnymi problemami by sa tu mohli najst, a podporovat aj osobne.

fade

allone vdaka za temu

Som trochu asocialny typ a neviem najst kamaratov. Inak mam 18 rokov, byvam teraz v BA. Piste mi na mail ak tak.

xirenka1

Ahoj holky,pridam sa ku vam.Tiez nemam bohvie kolko kamaradou :D vlastne skoro ziadnych nakolko byvam v meste v ktorom nikoho nepoznam a este k tomu mam hnusnu depresiu a nemam sa poriadne o tom ani s kym porozpravat