mi napadlo, ze by sme mohli vytvotit miesto, kde si ludia, ktori nemaju kamaratov, mozu nejakych najst, mozno, ze sa to vobec neuchyti, ale aspon to mozme skusit
Hladam kamaratov
xirenka, ber to tak, ze sanca, ze sa najde clovek presne z tvojho mesta, ktore nieje zas tak velke a chce sa este zoznamit, nieje zas tak vysoka, musis byt trpezliva a verit tomu
ja som zvedava, ci sa niektori z vas skutocne aj stretnu :-)
Som zvedavá, či sa niekto z vás spolu niekedy stretne. A vlastne.. ako to bude prebiehať. Keďže naživo sa neviete zoznámiť, že či vám pomôže kontakt cez internet.
Každopádne držím palce, ja som sa už tiež naživo stretla s jednou babou, čo sem prispela pár článkov :-)
Niekedy mi prebleskne hlavou akési nutkanie na zoznamovanie sa a tak, ale potom to hneď prejde, takže sa nepridám. Pravdupovediac si nedokážem ani len predstaviť, čo môžu spolu robiť dvaja a viacerí ľudia vo svojom voľnom čase. Možno na to jedného dňa, keď budem starý, prídem. A možno nie.
V každom prípade vám ostatným doprajem, aby ste sa mali dobre a mohli si vychutnávať prítomnosť spriaznených ľudí, nech už to pri praktickej realizácii znamená čokoľvek.
Zabudla som mail :)
katemoss08@azet.sk
(fotka nie je skutocna)
Ahojte :)
Rada sa pridám, rada spoznám nových ľudí. Pochádzam z Košíc, nestihla som postrehnúť, či je tu niekto z východu :)
Uau, aká zoznamka... normálne, dvaja ľudia z Nitry... :-D zajtra idem do Nitry a vlastne... stále tam chodím, keďže tam mám školu :-D