mi napadlo, ze by sme mohli vytvotit miesto, kde si ludia, ktori nemaju kamaratov, mozu nejakych najst, mozno, ze sa to vobec neuchyti, ale aspon to mozme skusit
Hladam kamaratov
Ahojte ja mám 24 som z Topoľčian a hladam kamaratku. Ak ma nejaka zaujem napis mail :)
Ahoj mam 23 rokov som z BA,hladam si kamaratku na spolocne prechadzky atd...Mail suy@pobox.sk
Ahojte som 20 ročná študentka VŠ, mám DMO a po odchode zo strednej v inom meste nemám v okolí žiadnych kamošov...niekto z MT a okolia? :) rada len tak pokecám...ozvite sa na smejka207@azet.sk
Lenze velakrat su tu obmedzenia pre ktore sa neda konat tak ako by sme chceli.
Ahojte vyborný nápad len tak si písať, pretože nájsť si priateľa je niekedy fakt ťažké a to už mám 47. Mám síce rodinu ale chýba priateľ takže keby mal niekto záujem o hocičom pokecať jozinkor@gmail.com
Tak to by bolo fajn..to nove miestecko...kde by sme si mi...novi kamosi...obcas popisali :-)
pekna predstava...
niekto z bb sa tu najde? uz ma tu ide z toho ze nikoho nepznam slahnut:)), prstahovala som sa sem za pracou, tak ak sa najde niekto kto je v pohode, za kazdu srandu, pokec pri kave, nakupovanie, tak sa ozvite ja budem len rada:)), fakt sa potesim.
Caute,najde sa tu niekto z okolia Partizanskeho?? mam 22r.som chalan hh
Ahoj,mam 21 rokov,byvam vo Zv,moj mail b-boy-zv@azet.sk