Hladam kamaratov

layla009

zdarec :) pripojim sa aj ja mam 17 som zo ZH a nemam kamaratov. nieze by som bola osamela ale nemam v meste nikoho kto by som mnou cez vikend niekam zbehol. vsetky kamaratky co som mala sa ma zbavili :/ uz ma to nebavi takto byt sama.. neviem ani co robim zle ked sa snazim niekoho oslovit jednoducho ma odpakuje lebo mam troska iny styl obliekania.. ak chce niekto tak nech napise (agathokakologia@zoznam.sk) :)

arman

mizabell... nie, musis verit, ze niekoho stretnes, a budete si rozumiet. VERIT! Takze teraz napis prispevok, ktoremu ale aj uveris, ze ja som sice teraz sama, ale verim, ze niekoho najdem! :-)

cx600

george303: Veď emaili sú keď klikneš na nejakom príspevku (ak je červený) ale ak to nevieš, tak ja svoj napíšem ešte sem keby niekto chcel cx600@azet.sk

renushik

ja si ináč píšem aj na iných fórach s mnohými ľuďmi, predovšetkým takými čo majú sociálnu fobiu (keďže som ňou trpela, ale už som ju tak nejak trochu porazila :)), ale ak nemá niekto sa niekomu vyrozprávať som tu pre vás, alebo chce len tak nezáväzne pokecať, nech sa páči

Mariotn

Zdravim som z Tn, nemam ziadnych skutocnych kamaratov, odkedyy som zbohatol som uplne sam nemam priatelku a nic vobec mam 19 vyzeram velmi dobre no svet sa mi zatvara same zatqrasi