potrebujem zmenit gynekologa, lebo terajsi nerobi ani preventivnu prehliadku tak ako ma. cytologiu mi nespravil ani raz, vaginalne sono a vysetrenie prsnikov tiez nie. problem je, ze studujem a momentalne nemam peniaze na poplatky u lekara. budem potrebovat preventivnu prehliadku a hormonalny profil, na ktory mam vymenny listok. neviete mi poradit nejaku dobru gynekologicku/gynekologa v bratislave? rozmyslala som nad magdalenou mayerovou alebo nad ordinaciou na zaporozskej v petrzalke, kde ordinuje doktorka vanickova a fellnerova. pripadne neviete mi odporucit niekoho? za nejake tie jednorazove klieste a vaginalne sono zase nemam problem zaplatit, len by som si rada nasla takeho lacnejsieho gynekologa aby sa mi nestalo, ze nahodou sa objavi nejaky zdravotny problem a ja nebudem mat prave vtedy peniaze na osetrenie. vacsinou doktori nemaju cennik na internete, preto sa pytam vas, ci neviete o nejakom lacnejsom, keby ste mohli aj ceny orientacne uviest. dakujem
Gynekolog - Bratislava
To mi nevadi to sa vsade plati a nevies kolko sa plati u neho?
Ano robi ale musis sa objednat a musis si to aj zacvakat
Baby som v 19tt a chcem ist na 4D sono kvôli vrodeným vadám mala som hraničné výsledky tak chcem byt kludna neviete ci mi Milly spravi sono aj ked nie som jeho pacientka? Je jedinny blízko co ma 4D sono
Dakujem už viem uz som u neho a o týžden idem na prevetivku tak som zvedava
v ruzinovskej nemocnici má ambulanciu
A kde v Ružinove ho nájdem??
aj ja mám Millyho a je super, milý príjemný doktor a ma dobre vybavenie :) odporucam vsetkými desiatimi
v Ružinove je Milly je milý a stara sa o pacientky
Najlepsie by bolo keby je vo vrakuni alebo v ruzinove
Ahojte, ja nedám dopustiť na Mudr. Miedzgu, ordinuje vždy v stredu na Mlynoch a utorky-piatky na Bajzovej na poliklinike.. Cyto + vag. USG robí každý rok, prsníky USG raz za dva roky, za nič z tohto sa neplatí. dá sa uňho aj objednať, ale ja chodím na časenku, tak neviem za koľko to je. Ja som s ním veľmi spokojná, chodím k nemu už cez 5 rokov.