Dobry den planujem ist v co najblizsej dobe na rhinoplastiku ale stale sa neviem rozhodnut ku akemu doktorovi ist ?? Najviac rozmyslam nad Mudr. Gubom z ULK v Bratislave mate s nim niekto skusenosti a ake ma aktualne ceny celkovej plastiky nosa (kost aj spicka) ?
Plastika nosa - kde?
Informoval som sa este u doktora Hederu a tam my mozu dat termin operacie do 6 tyzdnov od absolvovania konzultacie.
Ale necakal som ze to bude az tych 1500 u oboch spominanych (Cerven,Hedera) budem musiet este dosetrit popripade neviete ci sa da tak spravit ze by som pred operaciou dal napriklad 900 eur a zvysok by som splacal aj ked este niesom zamestnany (prave koncim skolu)
pavol123
Mufinka
jasné že doktor Červeň je dobrý, bola som v októbri 2011 pred 6-timi mesiacmi a vyšlo ma to asi 1500 EUR, robil mi celkovú rhinoplastiku aj špičku zužoval, aj kosť sekal, som nadmieru spokojná a len ľutujem že som nešla skôr, aj ja som čakala, ale oplatilo sa, veľmi som teraz šťastná :)
vsak chod ku Gubovi..nic tam nie je brutal,ani cas cakaci
pisal som panovy doktorovy Cervenovy email a prisla mi odpoved : No vzhľadom na obľúbenosť MUDr. Červeňa sú aj čakacie doby "trošku dlhšie" a aj napriek maximálnemu nasadeniu celého tímu sme s termínmi plní na konzultácie do cca septembra 2012 a na operácie do cca februára 2013.
Co je brutalne neskoro :(
len pekne chod k panovi primarovi na nos
aj mne vykonal zakrok na nosteku a mam ho nadherny,pekny rovny nostek a vobec nie je krivy a nie je ani do hora,je tak akurat
a daj potom vediet,co a ako
jazz24: Kolko si platila ? Kedy ti to robili ?
Ja som tiež bola u doktora Červeňa a poznám aj dalšie kočky čo boli.. ja som maximálne spokojná a aj oni sú veľmi spokojné.. nos vyzerá úplne prirodzene aj na dotyk je úplne hladký..No veľmi som spokojná!! odporúčam!! Myslím, že robí rovnako krásne nosy ako aj prsia:)
davidoff aj ja by som chcela ist k doktorovi Červenovi ... Je fakt dobrý?Koľko ťa to vyšlo?
davidoff: A kolko si platila a kedy to bolo ?
ano Zilina