Dobry den planujem ist v co najblizsej dobe na rhinoplastiku ale stale sa neviem rozhodnut ku akemu doktorovi ist ?? Najviac rozmyslam nad Mudr. Gubom z ULK v Bratislave mate s nim niekto skusenosti a ake ma aktualne ceny celkovej plastiky nosa (kost aj spicka) ?
Plastika nosa - kde?
určite Mudr. Červeň, jednoznačne, som max. spokojná, išla by som znovu hocikedy :)
ZA - je co? Zilina?
Nie nie som zo ZA
a ty si z BA?
UP
Ine som nenašla ale ten jeden čo tam ma odfoteny sa mi veľmi pači. Ostatne su od Racza, tie sa mi nepačia. Hedera podla mna robi pekne nosy lebo aj na jednom fore kde radia chirurgovia pisal ako ma nos vyzerať po operácii, čiže navrchu hladky aj na dotyk a sumerny, Je ochotny davať aj štepy ak niekto iny pokazil operáciu. To iny zase povie že sumerny nos sa neda spraviť a nos navrchu musi byť hrbolčekovy pretože sa to inak neda. Blbosť da sa to.
Silvia nenasla si nejake fotky vysledkov hedera pretoze ja som nasiel iba jednu na ich stranke ?
Mate niekto skusenosti z mudr hederom alebo inymi dobrymi plastickymi chirurgami, prosim uvedte aj sumu za operaciu ?
Pavol123 ja s nim osobne skusenosť nemam ale kamaratke dosť doriadil nos. Hedera je fajn toho ti tiež môžem odporučiť, on už v Ružinove nepracuje ale je v Interkliniku v BA. Je to tam drahšie okolo 1500 eur za cely nos. Ja by som k nemu chcela isť na opravu po Hajekovi
Silvia mas vlastnu skusenost z Gubom ? Este som rozmyslal nad Mudr. Hederom ten je myslim z ruzinova ale ten vychadza drahsie