Dobry den planujem ist v co najblizsej dobe na rhinoplastiku ale stale sa neviem rozhodnut ku akemu doktorovi ist ?? Najviac rozmyslam nad Mudr. Gubom z ULK v Bratislave mate s nim niekto skusenosti a ake ma aktualne ceny celkovej plastiky nosa (kost aj spicka) ?
Plastika nosa - kde?
Peter prepač, nevedela som že ten ORL ma aj atestaciu z palstickej chirurgie. No ale ako som pisala ta moja znama ide na opravu už inam nos nema dobre spraveny a akysi uzky na kosti
Ten spominany ORL ma atestaciu z plastickej chirurgie, a videl som od neho par nosov a boli fajn, panko ma celkom dobre meno v Bratislave. Vdaka nemu mam fajn nos, a aj par dalsich ludi. Katka, nastuduj si, nez tu zacnes pisat voloviny :)
Pytala som sa tej znamej cez facebook čo ma robeny nos od ORL z Antolskej ako sa vola ale to meno tu už bolo spomenute tak ho nebudem pisať a kto je šikovny si to logicky najde :-)
No ona spokojna nie je chce isť znova ale určite inam. Preto ak nemam problemy s dýchanim tak u ORL by som si nos nedala nikdy operovať. Oni akoby sa neučili estetike alebo čo.
Ale ako riešia ti čo maju problem aj s dychanim a u ORL si nos nechcu isť dať spraviť? Jaj ved na plastike robia aj prepažky som zabudla :-) ved krivy nos je vlastne aj kriva prepažka a vyrovnavanie nosa bežne robia na plastike
Veď to :-). A ktovie ake nosy robi Trška. Vraj je tiež dobry chirurg kde ho chvalia o prsiach ale o nosoch ani slovo a pritom ich tiež robi.
Katka020: Ja uz nechcem ist ku Gubovi :) to som si uz na zaciatku tejto temy rozmyslel najviac teraz uvazujem nad Hederom a Cervenom , u Hederu je vyhoda ze ma kratsie cakacie doby ale zatial som nenasiel skoro ziadne referencia na neho co sa plastiky nosa tyka vacsinou o nom pisu v temach silikonove prsia.
Pavol123 Guba nechava tamponadu až 5 dni. vydržiš to?
Aha chapem no tak to ti mal potom aj nosne dierky spraviť sumerne, nie? Ved to je logicke.
Sestra čo bola u Fabryho je veľmi spokojna ale ona bola v lokalke v CA on vraj nerobi tak ako Guba a ja chcem jedine v CA. Som bojko :-)
Katka: nie, ja som ich mala nesumerne uz predtym, ale nakolko som mala spicku nosa mierne dole, nebolo mi spredu nosne dierky vobec vidno. On mi spicku zdvihol, tym padom sa stali viditelne. Radsej to nemal vobec robit, vobec som mu nehovorila ze toto chcem. Spredu bol moj nos ok, zmenu som chcela z profilu, odstranit hrbol a spicka z boku bola tiez dost vystupena. Len pre predstavu, moj nos vyzeral spredu podobne ako tento: www.plastikapraha.cz
Proste dodrbal co sa dalo
Carie
ty si mala pred operáciami nosne dierky rovnake a po operácii ti ostali nesumerne?
Inak ten ORL čo u neho bola ta znama a nos jej nespravil dobre, nebol dr Kovač, to bol nejaky ORL z BA na Antolskej ale na meno by som sa jej musela opýtať.
Pavol123 ešte som nebola u nikoho ale tiež by som chcela isť na operáciu. Ale jedine v CA