Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika nosa - kde?

MajkaP

Jazz24 ak si bola u Hederu operoval ti nos otvorenou metodou? Fakt si spokojna? Aj ja by som k nemu šla len keby si mi mohla poslať foto, budem velmi rada

jazz24

pavol 123

ja som bola 21.1.2012:) a naozaj som veľmi spokojná, bola som naraz aj s prsiami, tak som to nemala ako plnú sumu (lebo lôžko aj anestezu som mala jednu)tak mna to vyšlo asi 880€, ale kedže ty budes platiť aj lôžko aj anestézu tak to vychádza 1500€...podľa mňa sa oplatí počkať, často sa uvolňujú termíny skôr:)

peter25

Ja som absolvoval tuto operaciu dva roky dozadu, mal som zlomeny nos po sporte, skrivenu prepazku, nos som mal do C spredu a velky hrb z boku. Roky som sa trapil kvoli tomu, lebo kazdy, kto mohol, si samozrejme drb.l do toho nosa. Raz mi praskli nervy, a isiel som to konecne vyriesit. Nos mam dnes rovny, je tam mala chyba, asi nejaka priehlbina v chrupavke co nejakym sposobom vznikla pri operacii, ale v porovnani s tym, co to bolo predtym, je to vyslovene super. Odkedy ma operovali, som nemal zapal dutin ani anginu, vsetko to bolo sposobene prepazkou a tym, ze som nemohol poriadne dychat. Cize odporuca. Nenechajte si kecat nikoho do toho, co chcete spravit so svojim telom. Ja som sa napocuval komentarov, ze co si baba, ze si nechas spravit nos? Operacia je v pohode, nic strasidelne, neprijemne, ba priam velmi neprijemne je vytahovanie tamponady, ale da sa to v pohodicke prezit. Mna operoval Doc. Pavel Dolezal na Antolskej, ale vynikajucu pracu zevraj odvadzaju Cerven a Marsal, videl som od nich nosy a boli super.

Katka333

Aky mate nazor nato, či isť na operáciu na sukromnu kliniku, alebo do štatnej nemocnice? Je na sukromnej klinike, lepšia istota, že to bude krajšie zoperovane? Alebo ako je to v pripade ak chirurg pracuje aj na sukromnej klinike aj v štatnej nemocnici? Okrem toho že na sukromnej klinike viacej zaplatim bude to aj krajšie zoperovane? Ako keby to robil asi lacnejšie v štatnej nemocnici?
Prečo niektore sukromne kliniky chcu znova peniaze za reoperáciu? Nie je to podozrive? Že vtedy chirurg možno schvalne nespravi dobre operáciu aby potom mal on aj klinika znova zisk od pacienta za reoperáciu?

zajacik_006

Pavol123
tak ked si zo ZA,skus aj dr.Očenáša,jedna moja znama bola u neho na opravu nosa po druhom lekarovi a z jeho pracou bola spokojna. Očenáš operuje v Puchove a to je blizko ZA.

aaaaaaaaaa2

Ja odporucam dr. Hudakovu, ale ta robi v KE, co mas asi od ruky.
Bola som na op. pred dvoma mesiacmi a som neskutocne spokojna :)