Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plastika nosa - kde?

[zruseny15]

menndy

No ja som čakala na konzultáciu vyše pol roka - dr. Červeň. Ale chcem len k nemu, tak by som počkala hoc aj viac :-) Keď som zistila aké sú čakacie doby tak som si hneď zajednala aj opku. Mne treba nos aj vyrovnať, aj zúžiť, aj špičku, proste komplet. K tomu tie prsia, tak to bude... No musím vydržať. Navrhol mi 400 alebo 425 okrúhle cez pazuchu, ale vyberiem si 400 ml.

menndy

jazz 24
AHoj prosim ta ty si bola u cervena naraz aj s prsiami? lebo aj ja sa chystam..:D konecne mam o tyzden aj konzultacky....da sa to zvladnu?

Nelalv12

Dobry den, tiez uvazujem nad plastikou... Nieze by som mala velky nos, ale z predu sa mi zda byt siroky, vidno to najma na fotkach... Je tu niekto, kto mal podobny problem a chce, alebo uz podstupil operaciu? Diky :)

madejka

Caute, minule som videla v telke rozprávať dr.Siváčka o operácii nosa, moja segra bola tiež uňho, mala problémy so spaním, chrápala odušu... šla k Siváčkovi do Interklinik-y v Bratislave a tam jej to operoval a myslím, že jej aj niečo narovnával... podstatné je, že už nechrápe a je úúúplne nadšená aj s vyrovnaným nosom...myslím, že dr.Siváček robí aj v Petržalke na Antolskej.