Ahojte, mam priatela skoro rok, nas vztah povazujem za uzasny, vsetko klape. Nehadame sa, ked mame nejake rozlicne nazory vzdy to rozoberame so smiechom a zabavame sa na tom no nikdy nedoslo k hadkam. Jednoducho povedane s tymto chlapom si viem predstavit zvysok zivota. No ja mam zrejme z predosleho vztahu akusi deformaciu, alebo neviem ako to nazvat... Moj ex priatel ma klamal, podvadzal, sem tam som klesla a pozrela si jeho mobil, alebo maily no vzdy som na nieco prisla. Tento je iny, no ja som raz neodolala a precitala si jeho maily. Zistila som, ze na zaciatku nasho vztahu si pisal s jeho ex no viac sa k nej nevratil, ale ostal pri mne. No pisal... Ked som mu o tom povedala, nehneval sa na mna, ze som si to citala ale kludne mi vysvetlil ako sa vtedy veci mali. No teraz vidim, ze si znova pise s nejakou inou... Z toho co som si precitala, viem, ze on prvy s nou nadviazal kontakt a pisu si nieco v tom zmysle ako vzdy nazaciatku... kde byva, ci sama, ci s rodicmi, co praca, ako sa ma atd taka tipicka zoznamovacka, aj ked sa uz odniekial poznali. Videla som dalsie maily od nej, no ja sa obavam co si tam precitam a neotvorila som ich viac (ja totiz pouzivam jeho PC). No bojim sa ako mi bude ked si precitam, ze kto vie o com si pisu a ci nahodou spolu nepojdu aj na nejau veceru, kavu alebo podobne. Ja viem, ze som si to nemala citat. Ja o nedlho odchadzam do zahranicia na pol roka a takze tak ci tak to podla mna tymto medzi nami skonci... :( Ale aj tak teraz sme este spolu, no ja rozmyslam, ci si uz teraz nehlada potencionalnu nahradu za mna, alebo ja som ta zla co by taketo veci vobec nemala robit????
Som chorobne ziarliva? Je toto v poriadku?
toto nie je chorobna ziarlivost
zareagovala si velmi dobre
chápem ale ja ta určite nepovažujem za chorobne žiarlivu zakročila si včas urobila si dobre
Nepodvadzal ma, len si pisali a dohadovali stretko, ja som sa stiahla nevidela som sa s nim vyse tyzdna povedala som, ze koncim. Volali sme spolu po tyzdni a povedal, ze sa s nou ani nestretol ani zo ziadnou inou. Neviem preco, ale verim mu. Nechapem vsak jeho spravanie a naoc jej potom pisal. Ja to beriem ako koniec, ale cakam, ze to nejako napravi. Ja vsak nic preto robit nebude, ja som chybu nespravila potom by ma mal za handru ozaj.
to čo mate za nazory? ona sama už zistila že ak si piše s nejakou očividne potrebuje niečo ine to čo by bolo keby si každy vo vztahu s niekym pisal napisal jej prvy lebo sa onu zaujima ale pokial jej napisal že ma parterku tak by to bolo aj okej ale to nikde pisane nieje ..
a keby to nezistovala tak by sa stopla na bode mrazu že ju partner podvadza a dlho a myslim že takto urkivdena žena je najhoršie čo sa može stat keby som zistila že ma partner dlhšie podvadza aja som sedela prinom nič netušiaca naivna ! tak by ma asi roztrhlo
Magy, zas netreba každého chlapa hadzať do jedného vreca ;) Ten môj mi to povedal hocikedy kedy chcel, lebo to tak skutočne cítil a myslím si, že je to normálny prejav náklonnosti k tomu druhému či už zo strany chlapa alebo ženy. Že chlapi také nehovoria? To je blud. Poznám x takých chlapov, ktorí svoje priateľky nosia na rukách a neustále im to opakujú. No a potom sú samozrejme aj takí, čo to z úst nevypustia nikdy.
Aj keď zase treba aj vybrať ten správny moment kedy to povedať. Lebo povedať "milujem ťa" po týždni vzťahu je trošku odveci :P, ale zase nepovedať to priateľke nikdy...to je smutné tiež
Magy,
no ved o tom som pisala. Spraval sa tak akoby ma miloval, ked som to chcela skoncit aj tak mi denne niekolkokrat volaval ako sa mam a co robim. Ked som si od neho drzala odstup, darilo sa mi to len niekolko dni a ked mi doniesol moje veci sadla som mu do auta a nechcel ma pustit kruzil somnou okolo mesta len aby bol aspon chvilu somnou a celkovo som verila, ze ma miluje. Az ked mi narovinu povedal, ze to tak nie je.
Inak moj byvaly mi to rozpraval kazdy den ako ma miluje a za chrbtom ma podvadzal cize pre mna slova ani nic neznamenaju.
"ja jednoducho neverim, ze ma miluje. V podstate mi to nikdy ani nepovedal"
boze, zeny, kedy si uvedomite, ze chlapi prejavulu lasku inak ako zeny???
od vacsiny z nich sa nikdy nedockate slovnych prejavov lasky, chlapi proste NEHOVORIA, ze vas miluju. budu sa tak spravat, naznacovat, dokazovat to inak, ale toto slovko(vyraz) z ich ust nevyjde.
Baby mate pravdu. Ozval sa, vraj nieco do poobedia opravoval a potom bol s chalanmi na kave. On mi sice hovorieva co robi cez den, aj ked je s jednou z jeho kamosiek co viem ze isto su len kamosky a som stym v pohode no tuto ani nespominal. A to je pre mna potencionalna milenka. Povedala som mu o tom, ze som si to citala a nejako extra mu to nevadilo. Tvrdi, ze keby to je nieco zle nemal by to predsa predomnou vsetko pootvarane a ze co sa akoze on uz nemoze s nikym stretnut?
Ono je to totiz tak, ze nam sice spolu bolo dobre a sme spolu denne no ja jednoducho neverim, ze ma miluje. V podstate mi to nikdy ani nepovedal. Akoby somnou bol len preto, aby mal nejaku damsku spolocnost pri sebe a to neslo len o sex. Ja som to niekolkokrt uz chcela ukoncit vydrzala som par dni maximalne pretoze mi stale volaval, ze mu chybam a jednoducho sa spraval ako zamilovany preto som radsej uprednostnovala skutky pred slovami.
Ale teraz som mu povedala, nech mi ani nevola. Povedal, ze mam kazdy den inu naladu, ze som stratne naladova ale ja som to vysvetlila tym, ze lebo sama v sebe bojujem s tym co som si precitala. Nakoniec uznal, ze v podstate moje preslapy su opodstatnene a ze on tiez nie je bez chyb, ze uznava. Za vsetko mi podakoval, ospravedlnil sa ak mi ublizil, ze to nikdy nemal v umysle. Ale hovoril takym sposobom, akoby ma naozaj nemiloval.
On mi sice nazaciatku povedal, ze nechce vztah, lebo take peklo prezil, ze uz nechce nikoho lubit no medzi nami to vo vztah prerastlo totizto . Taky denny intenzivny kontakt za posledny rok. Je mozne, ze ma naozaj nemiluje? Aj ked je to v podstate ukoncene, ja neprestanem dufat, ze mu budem skutocne chybat pride a povie ako ma miluje. Z predoslej skusenosti viem, ze chlap ked raz chce tak aj po 2 mesiacoch bez kontaktu pride s tym, ze sa chce vratit.
No v kazdom pripade, nechcem uz trapit samu seba ale je pravda, ze nedokazem ani len tak pozerat film a nemysliet na neho. Ja ho strasne milujem, no teraz uz nezmozem nic.
Mne to príde také zvláštne. Môj napr. akonáhle si píše s hocijakou kamarátkou, tak mi povie, že si píšu teraz a ešte aj o čom. Dokonca ho neustále otravuje jeho ex a balí ho a samozrejme, že mi to vadí, lebo zasahuje do nášho vzťahu, ale ja s tým nič nerobím. Nechávam to všetko na ňom a nejak sa ani nebojím, proste medzi nami funguje 100 %-ná dôvera, dokonca viem, že čo mu vypisuje ako on reaguje a ako mu to vlastne aj vadí. Lenže tvoj ti nepovie nič a to je kameň úrazu podľa mňa, lebo ak by o nič nešlo tak by nemal problém ti povedať, že dnes som písal s tou a tou, sme rozoberali takú tému, že ...a celkom sranda, čo si o tom myslíš?..atď. Tak totiž spolu komunikujú normálne páry, ak medzi sebou nič netaja. Ono chápeš, ty ho stále ospravedlňuješ tým, že joj tak chudačikovi som narušila súkromie, joj tak ja to asi prehaňam. Ako áno, je fakt, že do cudzích vecí sa nema loziť, lenže si zober, že ak už raz sa to stane, tak teraz ty máš trpieť a on nech si s nejakou "kamarátkou" vypisuje a dohaduje stretka? Ešte na teba zvalí, že si zduta a možno by si potrebovala pauzu. Do takej krajnej situácie som sa až nedostala, ale ja by som to naňho vybalila už, aby som ja takto seba ničila, to nehrozí. Ak maju dvaja partneri spolu fungovať musia existovať isté mantinely. A ak už má byť dôvera a ak chce, aby si nebola zduta, tak nech je chlap a nech sa prizna a zaujme nejaké to stanovisko alebo nech to čestne ukončí a nech ťa prestane klamať. Čiže už to nenaťahuj a začni o tom hovoriť.
A čo sa týka toho, že ti nezavolal. Ja by som to nevydržala, pozerať film a nemyslieť naňho, myslím, že to nevieš ani ty ak už si pár dni v depke. A navyše keby si to spravila ty jemu, že ani raz za deň nedáš o sebe vedieť, tiež by sa mu to nepáčilo a našla by si si od neho zmeškaný hovor. Je úplne normálne, že sa o seba partneri zaujímajú. Síce už to bolo predvčeom keď si to písala, neviem či sa ozval, daj vedieť, ale do budúcna podľa mňa ignorácia nie je dobrá :P
Ja mam stale strach, ze len prehanam. On tvrdi, ze za to co mi robil byvaly nemoze a nemozem kazdeho hadzat do jedneho vreca, ze mu nemam preco neverit no to este nevie ze som si to citala. Je to fakt take zle? Ja mam pocit, ze uz ani neviem kde je hranica medzi kamaratstvom a flirtom. Na jednej strane nechcem aby povedal, ze mu nedam dychat no mne to proste vadi lebo si myslim, ze to je moc ked jej sam pise a ze kedy sa konecne stretnu to sa mi ona musi pacit a tak to vsetko podla mna zacina.
Len fakt mam stale pochyby, ze prehanam a ja som ta co to pokazi... Asi by som si fakt mala pustit nejaky ten film a nemysliet na to pockat kym sa ozve a ako sa somnou bude bavit a co mi povie vlastne...