Ahojte, mam priatela skoro rok, nas vztah povazujem za uzasny, vsetko klape. Nehadame sa, ked mame nejake rozlicne nazory vzdy to rozoberame so smiechom a zabavame sa na tom no nikdy nedoslo k hadkam. Jednoducho povedane s tymto chlapom si viem predstavit zvysok zivota. No ja mam zrejme z predosleho vztahu akusi deformaciu, alebo neviem ako to nazvat... Moj ex priatel ma klamal, podvadzal, sem tam som klesla a pozrela si jeho mobil, alebo maily no vzdy som na nieco prisla. Tento je iny, no ja som raz neodolala a precitala si jeho maily. Zistila som, ze na zaciatku nasho vztahu si pisal s jeho ex no viac sa k nej nevratil, ale ostal pri mne. No pisal... Ked som mu o tom povedala, nehneval sa na mna, ze som si to citala ale kludne mi vysvetlil ako sa vtedy veci mali. No teraz vidim, ze si znova pise s nejakou inou... Z toho co som si precitala, viem, ze on prvy s nou nadviazal kontakt a pisu si nieco v tom zmysle ako vzdy nazaciatku... kde byva, ci sama, ci s rodicmi, co praca, ako sa ma atd taka tipicka zoznamovacka, aj ked sa uz odniekial poznali. Videla som dalsie maily od nej, no ja sa obavam co si tam precitam a neotvorila som ich viac (ja totiz pouzivam jeho PC). No bojim sa ako mi bude ked si precitam, ze kto vie o com si pisu a ci nahodou spolu nepojdu aj na nejau veceru, kavu alebo podobne. Ja viem, ze som si to nemala citat. Ja o nedlho odchadzam do zahranicia na pol roka a takze tak ci tak to podla mna tymto medzi nami skonci... :( Ale aj tak teraz sme este spolu, no ja rozmyslam, ci si uz teraz nehlada potencionalnu nahradu za mna, alebo ja som ta zla co by taketo veci vobec nemala robit????
Som chorobne ziarliva? Je toto v poriadku?
Excita,
som taka rada, ze pise niekto kto mal podobny problem. Poviem Ti tak tento chlap je jediny komu ako tak verim, ja v podstate nemam dovod mu neverit, nikdy ma nesklamal a velmi som sa na neho namotala sme spolu rok. Moj byvaly to bol riadny ku....k ten ma podvadzal stale a tam to zacalo, venoval sa sebe a svojim kamoskam ja som ani nezila poriadne svoj zivot, potom som stretla tohto a on je pravy opak citlivy uzasny no tomuto nerozumiem. Pisal jej on prvy, ako sa ma zrejme na nu niekde na ulici narazil a tak si pisali ako keby sa poznali uz davno no dlhsie neboli v kontakte, co praca atd, on sa jej pytal ci byva sama, alebo este s rodicmi. A ta jeho otazka tak kedy sa konecne stretneme? To ma dostalo. Ja si tak na jednej strane hovorim, ze co ak prehanam ze je to len kamoska? No moj nazor je, ze cele a to takymito mailami zacina ze to nebude len o kamaratstve vies. On mi vravi, ze ja som stale zduta a ze ak taka budem stale ze ho to somnou prestane bavit, ze tym robim zle len sama sebe no ja sa nedokazem pretvarovat a zaroven mu nemozem povedat, ze som sa mu hrabala v mailoch. Je ale tazke sa venovat sama sebe a najst si iny program ked nemam vela znamych..:( a s novymi ludmi nemam ani naladu ist von, pretoze sa citim otrasne kvoli tomu vsetkemu tak len depkujem doma.
Excita,
napísala si to presne,takí chlapi sa nemenia,čes´t výnimkám,ale to ozaj.
pozri on vie,že nerobí dobre-a aj ked si to prečítala,a čo teraz.....nahneval sa,lebo si ho prekukla,prečo sa robí čistý v tvojich očiach-prečo ti nepovie prepáč miláčik,už sa to nestane.A navrhol je schôdzku?,no ja by som taký cirkus spravila,že až-bud ja alebo ona.A ak chce ju,nech sa páči.A netráp sa nízkym sebavedomím,nie si sama-s tým nič nenarobíš.
Sadnite si obaja a porozprávajte sa ale otvorene-povedz mu že odchádzaš a dávaš mu šancu si vybrať buď dievčatá z internetu,alebo ty.Ak bude vyvádzať povedz ok,aj ja si budem písať s chalanmi,a možno sa aj stretávat-ak mu to bude jedno,kašli na neho-toto chceš tolerovat??ja teda nie-aj my sme mali také problémy.
Askaskakanka- necitala som predosle prispevky, ale davnejsie som bola v podobnej situacii... mozem ti poradit iba jedno jedine: zacni sa venovat SEBE, mysli na SEBA, zi SVOJ zivot... potom zistis, ze TOHTO chlapa v skutocnosti ani nechces...Uvidis, ze ked budes mat partnera, ktory si nebude hladat ine znamosti a nadvazovat kontakty, nebudes ziarlit VOBEC. Chlapi, ktori si vypisuju na internete s inymi babami, su absolutne nepouzitelni a najma ak raz zacnu dohadovat stretka cez net, uz s tym nikdy neskoncia... a kvoli ZIADNEJ zene na svete...preto touto udajne "chorou" ziarlivostou znicis iba SEBA. Takyto chlap to nezmeni, iba bude cakat, ze ty prestanes ziarlit-ale verny ti nebude. Ja ti nerozumiem ako sa s nim vobec este dokazes stretnut! Nic si s nim nedohaduj, vydrz to, vymysli si iny program...
Ja som uplne hotova, viem, ze si pise s jednou babou dokonca jej sam navrhol stretnutie a mna to strasne stve no nemozem mu povedat, ze som si citala opat jeho mail. Som strasne negativne nastavena uz len ked sa mame stretnut a to je jasne, ze to nemoze dopadnut dobre, som nervozna a ked mi povie nieco uz len zo srandy tak mi je do placu a ja vidim, ze mu leziem na nervy. Vravi, ze nie ze ja robim halooo z nicoho. Teraz sa mi neozyva cely den a ja myslim len na to, ze je s nou. Isto to neviem a nemam sa to ani ako dozvediet, len si to myslim. Som fakt hotova, fajcim jednu cigaretu za druhou.
Myslím si, že je pekné sa vzdať trebars kariéry kvôli partnerovi a rodine, ale ak sa jedna o takúto záležitosť, zaplatiť dlžoby, tak človek si nevyberie, lebo na Slovensku je ozaj ťažko zarobiť. Ty sa nič neboj, polroka sa zdá dlhá doba, ale každý chlap si počká na svoju ženu ak s ňou skutočne chce byť a ak ju miluje. Ale fakt, nenazdaš sa a čoskoro si doma, však čas ide tak rýchlo :). Môj priateľ bol od konca októbra do polky decembra v Rakúsku zarobiť si niečo a prvý týždeň bol taky pre mňa uplakany, lebo mi chýbal a ani internet tam nemal a komunikácia bola obmedzená na minimum, lenže ja som mala školu a povinnosti mi bránili v smútku a ten čas tak rýchlo zletel, že už sa aj vrátil :) A to mal ísť pôvodne tiež na polroka z domu preč, ale bola to namahava robota a nevládal a chcel by aj so mnou. Ak môžem ešte poradiť, skús si s ním v týchto dňoch urobiť nejaký pekný deň alebo večer a skús sa usmievať a venovať sa mu, pohladkať, pobozkať, objať a povedať mu ako ho miluješ, uvidíš ako to ocení a hneď ťa to zahreje pri srdci ;) ..Hlavu hore ;)
Ja viem, su dolezitejsie no ja mam mam dlh na byt a v zahranici to za pol roka spravim na poriadok vsetko a nebudem mat dlhy + nieco navyse. Tu na to nemam. On o vsetkom vie a keby chce povie, aby som ostala predala ten byt a isla napriklad ku nemu. No mozno pre neho to je po roku skoro, mozno on to nevidi ako ja. Ja ho do nicoho netlacim, keby chcel sam by to dal najavo. Takze preto odchadzam na pol roka.
Přesně tak, žárlivost je známka nízkého sebevědomí.
No ak si aj tak dokazes predstavit zivot s nim a je to ten pravy pre teba , nechapem preco odchadzas na pol roka za pracou, ved niektore veci su predsa dolezitejsie ;)
Ano,na druhu stranu sveta do Ameriky sa chystam kvoli praci.
V predoslom vztahu to bolo uz na konci po 4roch rokoch trapenia sa no teraz neviem co ma to tak pochytilo. Viem, ze riadne klesam tym, ze sa mu tam hrabem. No ked som u neho a viem, ze to ma otvorene je tazke odolat nepozriet sa, lebo ja si hned myslim, ze kto vie co si pisu. Ale uvedomujem si, ze ci sa pozriem, alebo nie to, co si pisu ja nezmenim. Ani keby s nou chce mat nieco viac, ja to neovplyvnim. Viem, je to v mojej hlave ja mam skor problem sama so sebou ako vo vztahu :(