baby ako to robite ked mu ho chalanom fajcite? aku pri tom pouzivate techniku? moze sa mi vystriekat pri tom do ust? nebude mi potom z toho zle?
fajka
;o))) capik je to, co Ti "vysi" v ustach vzadu na podnebi akokeby pred hdrlom... najlepsie, ked sa Ti ked tak urobi pod jazyk - nebudes citit tu chut a mozes to v pohode vyplut, ivka2 mam podobny problem s tym mojim... robim to tak, ze mu to sice zacnem robit ustami, ale nedokoncim ho s tym, ze ak chce moze to dokoncit vo mne! Lebo ani mna to takto nebavi!!!
aky capik? kde sa to dava? na co to je?
nie nemôže ti byť zle
ja mam zase napr. taky pocit, ze ten moj chce uz iba oral..:((...uz sa vobec normalne nemilujeme...:((tak som si povedala, ze mu fajku nespravim pokial sa so mnou zase nezacne normalne milovat...:((
Ja som citala,ze z toho pride zle iba ak ti to podrazdi capik.Mne z toho prislo naozaj zle,ale iba prvykrat,potom som si nasla sposob ako to robit,aby sa aj spravil a neovracala som ho.Ver mi,ze pre chlapov je to naozaj niekedy lepsie ako samotny sex
zle ti nebude, akurat sa ti moze zdat, ze mas trochu sucho v krku, ked sa ti spravi do ust a ty to ...hmmm... prehltnes. ale ver mi, ak sa naucis, co sa mu paci, bude pri tebe zazivat oragzmy lepsie, ako pri sexe!