baby ako to robite ked mu ho chalanom fajcite? aku pri tom pouzivate techniku? moze sa mi vystriekat pri tom do ust? nebude mi potom z toho zle?
fajka
to sa naucis sama..pojde to samo a sama si urobis techniku..a ked uvids ako sa mu to paci bude ta to len povzbudzovat a budes cim dalej odvbaznejsia.. :) :)...podla mna nie je hnusne ked sa mi urobi do ust..vies pre chlapov je nieco krasne ked mu robis oral a este sa aj pozeraju na teba a vidia ze to rada robis ze sa ti to paci..su potom hrdy..je to krasne podla mna
danculko, keby si bol so mnou, zistil by si, ze sa to da aj tak aby sa vlk najedol a aj koza ostala cela... ;o))))) setko je kompromisoch...
laurra ked si kazdy bude robit to co chce ako to bude vyzerat??? vo vsetkom treba system a sem-tam musi clovek zatat zuby a prehltnut - inak to nejde
no asi patrím k tým menej konzervatívnym a oral zboznujem.pre mna je len predstava ako to robím partnerovi ustami erotická a ako!.a pre mna je zase na nezaplatenie pretoze inak nedosiahnem org.a to som skusala uz kadeco.
alexia musis to vyskusat a az potom mozes povedat aku to ma chut...
dancul, ide o to, ze ja som skusila uz nejednu "olivu" a skutocne je to "dost" zle... obcas priatelovi urobim radost a prehltnem, ale nerobim to casto, milovanie ma byt o tom, aby kazdy robil to co chce a nerobil nic co nechce predsa! Ja ho dole ani nepustim, ak som nebola par minut pred tym v sprche, nepotrebujem aby lizal moc a neviem co vsetko, hygiena musi byt predsa!
mila laura tebe ked chalan lize skatulku tak ta tiez asi hned nejde bozkavat a urcite ti ani nic nevypluva na brucho. jasne ze toho nie je tak vela ako ,,musite´´ papat vy ale ako to vyzera ked ho paradne vyfajcis a potom mu to supnes na pupok.nebud taka fajnovka a papaj - mozno si to nakoniec zamilujes - prva oliva tiez nikomu nechuti.
Zase len my zeny mame trpiet a hltat ten hnus? No ze sa nehambite...Ked tak v sprche by sa to este dalo zvladnut,ale do ust.... :oP Ked ste taki zvedavi ako to chuti,urobte sa a dobru chut ! :oD
No fúúúúúúúúúúúj, ešte som semeno nemala v puse ale mne sa to hnusí už len keď to vidím...teplé....ble. A inak, tú dierku medzi nohami máme na to aby to išlo tam a nie do pusy. Potom že sa rodí málo detí. Hi hi hi.
lauraaa, ja som baba, ktorej to chuti :-) takze uz poznas aspon jednu..
ale ono je asi zas pravda, ze zalezi od stravy. ten moj je iba zdrave veci, vela ovocia a zeleniny.. mnaaaam!! idem si ho hned odchytit ;-)