baby ako to robite ked mu ho chalanom fajcite? aku pri tom pouzivate techniku? moze sa mi vystriekat pri tom do ust? nebude mi potom z toho zle?
fajka
no mna nenapina, ale ani zase nepolikam, ked "nemusim", nastastie to moje trdlo na tom netrva... no, take tekute granko vo flasi je celkom cool... ked uz je teda mimo flase... ;o)
ale sak jasne ze slahacka to neni. ale preco si ju nespravit:). natri mu penis cokoladou a uvidis ako ti to zachuti:). fakt je ze to zase extra chutne nie je, ale zase napinat? no neviem...
ops, neviem ci si baba alebo chalan - takze neviem ci si to skusal, skor si myslim, ze si chlap, lebo nepoznam babu, ktorej by to "chutilo" - nemam nic proti tomu, ziadne "zabrany" v psychike, ale slahacku z toho proste neurobis nech si budes predstavovat cokolvek! Sak ochutnaj a uvidis, ked si taky chytry...
jeej, nie je to nic hrozne. to len vasa psychika to take robi. ked stale myslite - fuuuj to je hnusneee to je grc, len aby som sa nevyvracala- tak potom jasne ze vam je zle z toho. lenze to by vam bolo zle aj z vody ak by ste si to o nej mysleli. zaklad je pristupovat k tomu pozitivne. a nenechat si striekat do krku;), trosku cviku a bude. ale ked sa ti nechce ochutnavat, radsej sa nechaj postriekat hehe.
no, 2.x sa to da "prezit", ale inak je to dost hnusne... mna osobne to skoro az stipe na jazyku, rozhodne nic chutne, aj ked sa hovori, ze to zalezi od toho co chalan pred tym jedol a ze pri vela ovoci to chuti ok, ale to som este nezazila...
a mily dancul, keby som mala chalana s tvojim nazorom, tak potom, co by sa to dostalo mne do ust, by som ti to "posunula" do tych Tvojich, ked tak velmi nechces plytvat... som zvedava na to, ako by si prehltal...
urcite treba hltat - bozi dar sa nevypluva.
skus sa predtym osprchowat a nebude jak syr :)
no moja priatelka hovori ze taku slanu a ze to vonia ako nejaky syr :)
a aku to ma chut?
no ja si oral neodpustim pre kazdym sexom ho musim mat.mojej caji to velmi nechuti,potom to vypluje ale neprehltne.niekedy ju napne ked jej to silno striekne do hrdla.ale inac v poho.robi to fantasticky.a nay je 69.I LOVE ORAL SEX!