Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ina takže tvoja adresa je stále na maila rovnaká?
jeeej aké farebné
ja som udala len tie ktore su povinne,meno a heslo,potom ti pošlu taky strašne dlhy kod a ten tam ešte potom dotukaš,to je všetko
inuška napíš ako si sa zaregistrovala,lebo ja si to už nepametám,ale nie je to tažké.
tish asi len také kde je hviezdička ze údaj povinný,ja som sa už dávnejšie ale je to výhoda a je.
dakujem za dufam dostatočny vyklad
prvá výhoda,že nie si ciernobiela ale farebná,druhá výhoda,že nemusíš oísat tie písmenká cbok napr.,dalej že si jediná inka,ostatné už nemôžu mat toto meno,za dalsie bezplatné je to chi chi .
damaxy čau,nie neviem ake su vyhody,ale vieš ja som taka pomalšia.miksi ja ťa ospevujem svojim deťom že aka si samostatna za hranicami a ty mi tu takto,kašli na to,ved vieš o čo ide a povedz si že už tento raz prekabatiš samu seba,preto že maš nas ktore ti držime palce a myslime na teba.ozvi sa ako to dopadlo.držim ti všetky palčeky,zlom vaz!
ahoj, tak som nepospala, damaxy to ked sa registrujes musis tam vsetky okienka vyplnit?
inuška už poznáš výhody zaregistrovania?