Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
minuly tyzden sme boli na pizzu ja mam rada taku pikantnejsiu s kuracim masom alebo taku kde su olivy :-)
uz preslo 15 min a moja laska mi nevola tak som zvedava ze kedy ;-).
jarka tak nevar daj sa pozvať na pizzu,nemaš rada,povedzže je sviatok treba to oslaviť,aky no predsa streda.
psiky su fajn :)
ten maly strapaty sa aj mne pači,moj brat ma zase chovnu stanicu na bišonov,tiež neviem či sa to tak piše,ale su to take male biele roztomile psiky,ako tie na tej konzerve pre psikov.my sme mali pred tymto boxerom fuzača a ten bol tiež zlaty ale aj dobre ostry.
neviem co mam navarit dnes na veceru mozno ho nalakam na salat z tesca a je to :-) ked sa bude dat vcera som robila cestoviny dnes zas cestoviny nechcem
ja nemam psika niekedy sme mali dobermana ale moja kamoska ma malickeho yorkshirsky terier ani nevie ako sa to spravne pise a je zlaty nikdy sa mi nepacili male psiky ale teraz ked oni maju jeho tak je to ine pride pomazna sa je taky pritulny ako hracka
dobre urobis mne uz ta dovca tak chyba vsetko na tu skolu a este mi tu vykrikuje nejaka koza :-)
damaxy poslala som ti aj mojho fešaka nech tam maš zbierku psikov,pošli aj mne tvojho,ked bude dcera posielať.
a to sa ako robi? :-). Ja mam tiez svoje dni a uz mi koncili ale rano som bola taka rozculena ze sa spustili opat ale uz to je teraz lepsie uz isla domov pred hodinou a pol