Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
pošli mi ešte niečo ja si tak rada pozeram fotky,nemaš niečo pekne a mile?
no to je dama ale mlady pan,lebo vyzera ako dama,tak vznešene sa tvari.je krasny ale tušim si spominala že je to on.tak v to pripade z neho bude určite borec.
poslala som pozri či som to dobre urobila ja neviem a daj vediet
no on sa zbožňuje fotiť,mae asi 200 fotiek len jeho,z predu zo zadu,z boku ale sa tvari vždy važne ako naozaj,no pošli tvojho
miksi prepač už som ťa premenovala na moksi,to dnes ja sa lenregistrujem mena si prehadzujem atakto to potom dopada.Teraz som sa vratila z prechadzky bola som trochu našho hafika prevetrať a hlavneseba,lebo už som tu bola neako navyše planu.damaxy pačil sa ti poster našho jimmiho?
inka no ten je zlatý,je fotogenický,fakt.
no a chvalabohu moksi maš to za sebou,nabuduce aspoň budeš vedieť že dopredu nervačiť sa neoplati,potom je na to času dosť.ale aspoň si si to vyskušala a videla si že je to normalne.každy zodpovedny človekma miernu tremu a snaži sa urobiť dopredu dojem a bojisa či robotu vobec dostane.
akurát sme sa vrátili,no bývat sa tam ešte nedá,čoskoro sa bude.Som rada,že to mám za sebou aj to stahovanie.
ty to ber ako tréning avlastne som ti aj chcela napísat to čoho sa snažím drzat aj ja Miksy.Ja nerada k zubárovi to som sa triasla ako osika a teraz sa už vobec nie,lebo sú ešte aj nejaké okolnosti.Môže ochoriet,ja nebudem môct íst,môže tam mat vela ludí a preobjedná ma,môže sa mu pokazit niečo,nemá vodu alebo elektriku a pod.Takže sa až tak nebojím a potom ešte ak sa velmi budem bát tak nepôjdemale to sa nestalo.
a dakujem za vasu podporu a rady:-)))