Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Skús teda ak sa rozhodneš ale,hádam aj stvrtkou začni,potom skús pol to sa mi zdá dost vysoké na začiatok,ona to možno súvisí dávkovanie aj s hmotnostou a nepredpísali ti Myolastan alebo nejaký Mydocalm na to svalové ochorenie a skor uvolnujúce masaže.Ja mám pred liekmi úctu,možno zbytočnú,no som taká.
Ja osobne som xanax pri mojej diagnoze neužívala,lebo som sa bála návyku na benzodiazepíny.No niektorí lekári tvrdia,že to pri krátkodobom užívaní nebýva a tieto lieky urobia viac úžitku pri psych.ochorení ako škody.Ale ja som si zvolila tažšiu cestu,no bez obáv .Ludia to berú a ked som prešla najtažším obdobím a videla som zlepšenie a lepší pohlad tak som si niekedy xanax dala ale mala som na druhý den sa duševne nejak horšie.Ale to je iná diagnoza.Teraz si ho výnimočne vezmem polovičku z 0,25 mg,ale skutočne výnimočne.No to je môj názor a pýtala sisa tak ti ho ponúkam.
kto nema depky ? :), ale nie depresie nemam, aj ked zaberak posledne tyzdne ano. Predpisala mi 0,5 mg rano. Vraj z toho spava nebudem, len v pohode, je tam 30 tabletiek.
igris a akú dávku ti dala a ty nemáš depresie tuším
ahoj dievcata.zapajam sa aj s nasim psom do vasho kynologickeho kruzku.prave sa isli s manzelom vyvencit a ja hned supho sem.este ma caka halda riadu.dostali sme od znamych vatovec tak som ho dnes vyprazala.zjedla som prvykrat v mojom zivote nejaky hrib.a bolo to mnam.dufam ze sa rano zobudime.teraz mam dva dni volno tak budem s vami kavickovat.zitka pridaj sa aj ty.inka kde ste zohnali to ubytovanie?moja dcera byva v podnajme.za jednoizbak plati 9500sk.tak robia s priatelom len na seky a ja uboha darmo cakam vnucata.prajem vam peknu a kludnu noc bez tazkosti.
ahojte, dievcata brali ste xanax ? mne ho lekarka predpisala na uvolnenie svalstva, koli bolestiam chrbtice, mam z toho zmiesane pocity ked som si precitala pribal. letak :(. Vravela mi aby som to brala rano, nebudem z toho oblbnuta /su to len malilinke davky/?
skúsim ti dake aj naše lenže to potrebujem asistentov,aby som im niečo nevymazala
výborné pobavili sme sa všetci a to niekolkrát po sebe.
tish poslala som aj tebe nášho psa,tak ho kukni
poslala som ti ešte take z hôr aj ozvučene,len zapchaj uši ked maš male deti pri sebe