Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
barunka ja dnes neviem co sa mi snivalo ale ja mam niekedy pocit ze zijem svoj druhy zivot v spanku. Mne sa minule par dni dozadu snivalo ze viem lietat somarina cista :-) normalne som lietala nad bloky a zrychlovala a somarina. Potom mavam este jeden sen ten sa mi vracia ze mam topanky a sa mi smykaju a ja stale spadnem v obchode a akoby tam bolo klzisko neviem sa poriadne postavit a kracat.
ahoj barunka moze to tak byt ze tuzime po babu a bojime sa toho ci budeme moct ci to s nasou diagnozou zvladneme ale mne psychiatricka povedala ze nech sa nebojim ze zvladnem ze uz mala taku pacientku tak ja som si povedala ze jej budem verit co nam ine ostava.Verit ze to zvladneme alebo neverit tak som sa rozhodla ze budem verit vsak ked by bolo zle ja mam aspon na tu svoju mobil.
ten vikend tak rychlo zbehol aspon mne
to blbe spanie je vo vzduchu?
mám dnes blbý deň,pretože mám za sebou blbú noc. Snívalo sa mi o upíroch. Fúúúj, hnusný sen. O jednej som sa zobudila celá spotená,išla sa napiť a potom znovu spať.A ten sen pokračoval!! Ako seriál.
ahojte.mám nové poznatky od svojej psychologičky,ku ktorej ma mimochodom dotiahol môj muž.Jarka možno aj teba sa trochu týka.Po hodine rozprávania konštatovala,že podvedome riešim svoje prípadné tehotenstvo a mám z toho strach.Mám strach z toho,že nebudem schopná zbaviť sa liekov,mám strach z popôrodnej depresie,z toho, že to nezvládnem.Tieto podvedomé myšlienky mi robia zle viac než si myslím. Prepáčte,nechcem navodzovať zlú atmosféru,ale nemám sa komu vyrozprávať.Môj donedávna úžasný manžel-moja opora má tiež svoje problémy a už nemá silu riešiť denne moje úzkosti.U psychologičky som bola po roku a padlo mi to veľmi vhod,myslím,že sa ešte objednám.Vyrozprávam sa tam,niekedy mi je do plaču, tak si poplačem a potom je to lepšie.
tish neboj aj ty budes znizovat musia ti len trafit lieky. No a k tej angline no dnes sa mi fakt tam nechce.
ja som dnes tiez taka unavena isla som spat neskoro
ja tiez neviem naco som si ju dala tu anglinu, ci mi to pomoze nemam paru.
jaaaj, vy znizujete a vysadzujete, ja zvysujem a menim a neviem kedy zaberie.