Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte
Miloš aj ja zajtra idem k zubárke.Moje zuby sú v hroznom stave a tak si ich pomaly dávam do poriadku.
Ako sa máte? U mňa je to striedavo oblačno.Malá je prechladnutá od minulého týždňa a včera aj predvčerom som s ňou bola u krčnej.Odsávali jej soplíky.Dúfam že to bude lepšie.
Táňa Môj priatel je dosť zadĺžený a teraz to ľutuje:o(V minulosti urobil veľa hlúpostí.Veľmi ho ľúbim a ku mne sa správa dobre.O malú sa pekne stará:o)Kôli jeho finanč.problémom si nemôžeme dovoliť ani podnájom.Je to hrozné...ani pôžičku na zaplatenie dlhov mu neschválili.Teraz sa modlím aby sa z toho dostal.Raz som sa s ním skoro rozišla kôli jeho dlhom ale potom som si to rozmyslela.
dobru a pokojnu noc vam prajem vsetkym :)
Ahojte ja mam pocit,co sa tyka PMS, e odkedy mam tie panicke a uzkostne ataky, tak je to neznesitelnejsie....aasi tou debatou odstavujeme Milosa, tak sorrky...
boli časy keď som aj ja mala nálady buď som bola hrozne citlivá a všetko som si veľmi brala,alebo mi bolo všetko jedno no a nakoniec tiež som bývala podráždená čo som patrične dávala najavo všetkým naokolo.Myslím však že je to prirodzená reakcia na blbnutie hormónov.Teraz som už dávno nepozorovala nejaké zmeny.
NA PMS su specialne antikoncepcne tabletky s obsahom drospirenolu ale netusim ci sa mozu brat s AD,ja taky syndrom nemam,teraz ked beriem lieky mi menzes beha hore dole.....Dneska bol pohodovy den pre mna,Katka,Zuzka takto musime pekne krasne pokracovat....ziadne negativne myslienky.......Tani ty sa drz zajtra,hlavne zmen tie lieky
ja mávam PMS vždy, ak keď som relatívne v pohode... ale môj priateľ si to všimne skôr ako ja vždy... zásadne som podráždená a vyvolávam hádky pre hlúposti, nejaké fyzické prejavy to nemá. Ale teraz, keĎ mám tieto hnusné stavy, tak aj PMS je oveľa výraznejšie a všetky príznaky, ktoré mám sú zvýraznené
jeminečky babeny tak rada by som už písala o tom, ako sa mi stav zlepšuje a nie furt len tie depkárske a hysterické kecy...ale napríklad sme terz boli skoro dve hodiny na domovej schôdzi v pivničných priestoroch a ja som v pohode :) až teraz jak som prišla domov a zas neni nad čím iným rozmýšľať, tak už sa sledujem... prvá negatívna myšlienka spúšťa kolotoč... a zajtra idem behať po psychiatričkách, tak snáď sa už pohneme z miesta konečne... idem prudko zrána, kedy mi býva festovne zle, tak nakoniec ide so mnou kamarát, lebo zrovna zajtra nikto nemôže, ale tak aj on si vybaví lekára, takže to bude ok, medzitým skočíme na kávičku... vlastne nie, ja už kávu nepijem... tak na hocičo :)
Ahojte,DADA,co sa tyka tej menstruacie??? no,je tociste nesastie, teraz som tiez v tom stadiu, mam tyzden predaotrasne stavy: je mi zle,toci sa mi hlava, som strasne slaba,nechuti mi jest,je mi na vracanie,na odpadnutie,mam zvysenu teplotu... no cisty brutal...neviem si a tym dat rady, tak papam neuroly...tiez by som bola rada vediet , co s tym, ci ma niekto tiez take stavy????
dúfam že máš pravdu,lebo mňa fakt momentálne trápi len toto.Škoda že sme tak rozlezené po celom Slovensku a tiež Polsku a Rakusku aby som nezabudla na našu bútľavu vŕbu Miloša bolo by fajn si pokecať osobne.Myslím,že by sme riešili úplné iné problémy ako tieto naše stavy a určite by sme aj Táničku priviedli na iné myšlienky.Dúfam Táni že to už nebude dlho trvať a aj ty tu budeš písať ako sa ti tvoj stav zlepšuje.
hihi zuzi, no to bude super :D uvidis ze sa ti nic nestane ;) lebo sa ti ani nema co :)mali by sme natacat videa pritom ako to prekonavame :D a tak o rok by sme sa mozno na tom dobre zabavili:D hihi to by bola sranda ;)