Úzkosť

Veve

Inak tento mesiac pôjdem na brigádu do Tesca na nočnú.Som zvedavá či do rána vydržím.
Moje lieky stále užívam.Môj psychický stav sa skôr odráža od danej situácie.Keď je u nás doma dosť napätia a stresu tak to psychicky nezvládam.Takto podobne som to mala aj v práci.
Keď som robila v Kauflande tam bolo vela roboty a psychicky som to nezvládala.Bolo tam vela stresu a niekedy som tam nemala ani prestávku.Ale už tam nerobím a ani sa tam už nechcem vrátiť.

Veve

Ahojte Malá sa mi už zotavuje a soplíky má už menej.
Miloš tak vytaj na Slovensku:o)Táňa som rada že si išla k inej psychiatričke sapoň ti dala konečne niečo iné.Tie lieky ti predtým nesedeli alebo nezaberali.
Nechodievam tu často ale vaše príspevky si čítam ale nie všetky.No to by som tu musela stráviť viacej času.
Na budúc.týždeň som objednaná mojej psychiatričke tak som zvedavá čo mi povie.

monika9

uz sme sa dohodli ze si budeme pisat to co sme dokazali,ja som rano skoro vstala navarila,vyprala,vyvesala........chytala ma tato svina choroba ale dokola nieco robim nech len na to nemyslim......

emma18

Inak podla mna by ste mali tuto temu uzavriet a chodit sem naozaj max. raz za tyzden :o) lebo myslim ze to nikomu z nas neprospieva. a teda poviem vam ze ja som bola na tom uz fakt hrozneee

monika9

aj ja mam niekedy pocit ze ked som tu prilis dlho tak sa mi pohorsi......to som rada Emma ze ti polepsilo.....ja som vymenila psychitricku a uvidime....

emma18

ahojte, dlho som tu nebola. ked mam pravdu povedat tak radsej sa tu tomu vyhybam lebo mam pocit ze potom mi je vzdy este horsie. inak nic v zlom. zacala som uzivat sjw tak cakam nejake zlepsenie. ale mozem povedta ze oproti tomu ako mi bolo sa to o dost zlepsilo. tak vam vsetkym drzim moc moc palce nech aj vam je lepsie :o)

monika9

ved ten zoloft aj ten obsahuje sertralin ako zakladnu zlozku.....ten musim dobrat a potom budem brat druhe lieky ale je to to iste ako zoloft akurat sa inak volaju....ja nie som znama tvar ale chcu ma pre jednu kuvajtsku spolocnost,ma siet obchodov...no neviem ale mohlo by to byt zaujimave,kona sa to az na buduci rok....