Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Monika, ak ta to blizsie zaujima pozri na fore temu derealizacia.
zoloft alebo sertralin v tom nevidim ziadne rozdieli,este stale pocitujem vnutorny nepokoj,napatie,strach aj ked sa nicoho nebojim,a unavu,nic sa mi nechce,vobec sa nemam chut smiat,nikam sa mi nechce ist aj ked ja by som velmi rada isla ale vnutro nechce alebo jak to mam napisat....dycha sa mi uz dobre v tom tie lieky zabrali,zajtra idem k doktorovi,co je to ta derealiyacia baby??
ooo/táňa: smiem sa spytat ako sa to u teba zacalo prejavovat?
SIMONKA beriem antidepresíva, skúšame už tretie, stále mi nič nezaberá :( prečo sa pýtaš? tiež ju máš?
SUNNIE hej, ja som to bola :)
ooo/táňa: ahoj chcem sa spytat ci ty na tu agorafóbiu beries aj nejake lieky.
Tana, ano, ale nastastie len obcas. Sa mi zdalo ze si zalozila temu o drealizacii na fore (ak si to nebola ty, tak sorry) a tam som napisala tiez nieco k tomu. Chcem sa spytat lekarky co ju vyvolava, ci to suvisi len s psych.prob. a co na to pomaha. Dam potom vediet.
Monika no a čo, je ti lepšie z toho sertralínu, či ani nie? Mne zatiaľ rozhodne nie, aj keď sa to predtým javilo inak... ale teraz výrazne zhoršenie
SUNNIE a čo sa chceš pýtať na tú derealizáciu? AJ ty ju máš?
caute, ja sa citim uplne vycerpana a unavena, tiez sa neviem dospat a mam pocit ze sa zrutim. robota, skola, skolenia, domacnost, do toho tieto stavy, no pomoc. chcelo by to minimalne na mesiac niekam vypadnut a dat sa dokopy, ale nedaaaa sa :-(
konecne idem cez tyzden k doktorke a opytam sa aj na tu derealizaciu.
zatial sa majte a uzite si zvysok krasneho slnecneho vikendu.